Ana SayfaKimdirDeniz Işın Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Işın Kimdir?

Exxen’de yayımlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın dizileri neler? Deniz Işın filmleri neler? Deniz Işın aslen nereli? Deniz Işın hangi burç? Deniz Işın hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Deniz Işın Kaç Yaşında? Deniz Işın Aslen Nereli? Deniz Işın Hangi Burç?

Deniz Işın 28 Mayıs 1993 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Deniz Işın, İkizler burcudur.

Deniz Işın Kimdir?

Deniz Işın İzmirlidir. İnstagram ve Scorp gibi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandığı videolarda yaptığı taklitler ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Işın, ilk oyunculuk deneyimini FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde canlandırdığı Merve karakteri ile yaşamıştır. Ege Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olmuştur ve yüksek lisans yapmaya devam etmektedir.

Türk Telekom, Coca-Cola ve Teknosa gibi önemli firmaların reklamlarında da yer alan Deniz Işın son olarak Sefirin Kızı dizisinde Doktor Sahra karakteri ile yer almış ve çok sevilmiştir. Bu sene Fox ekranlarında yayımlanan “Masumiyet” dizisiyle adından övgüyle söz ettiren Deniz Işın, Exxen’de yayımlanacak olan “Leyla ile Mecnun” dizisinde “Leyla” karakterini canlandıracaktır.

Deniz Işın Rol Aldığı Film ve Diziler

  • Eee Sonra? (Deniz, TV Dizisi 2021)
  • Masumiyet (İrem, TV Dizisi 2021)
  • Sefirin Kızı (Doktor Sahra Yalçın, TV Dizisi 2020)
  • İyi Günde Kötü Günde (Seda, TV Dizisi 2020)
  • Atiye (TV Dizisi 2019)
  • Her Yerde Sen (Merve Mutlu, TV Dizisi 2019)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler