Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Burak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı?

Puhu TV’de yayınlanan Fi dizisiyle ön plana çıkan güzel oyuncu Büşra Develi, FOX’taki ‘Bizim Hikaye’de Barış’ karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile 3 yıldır aşk yaşıyor. Büşra Develi Instagram hesabından Burak Deniz ile olan fotoğraflarının hepsini bugün kaldırdı. Bu hamle akıllara Burak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı? sorusunu getirdi.

Burak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı?

Büşra Develi bugün hesabında yer alan birlikte oldukları fotoğrafları kaldırırken Burak Deniz‘in Büşra Develi ile birlikte olan fotoğrafları hala Instagram hesabında yer almaya devam ediyor. Bu tezatlık magazin haberleri dünyasında şok etkisi yaratı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan oyuncu Burak Deniz ve Büşra Develi ayrıldığı dilden dile dolanıyor!

Burak Deniz kimdir?

Ayrılık Nedeni Kıskançlık mı?

Kulislerde dolanan iddialara göre ayrılık sebebi Büşra Develi’nin yaşadığı kıskançlık krizi yaşayıp böyle bir hamle yaptığı. Bu hafta içinde 37. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncuları ve dizi ekibiyle birlikte keyifli bir akşam yemeğinde bir araya gelmiş ve geride kalan sezonu keyifle anmıştı. Keyifli akşam yemeği sonrası da sezona veda parti yapmıştı. Bu yemek ve sonrasındaki parti ikili arasında patlamaya neden olmuş.

Büşra Develi kimi kıskandı?

Büşra Develi’nin Instagram’da birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldıracak kadar kıskançlığa konu olan isim henüz bilinmiyor. Ayrılık iddiaları ayyuka çıkarken henüz taraflardan da bir açıklama gelmedi.

Büşra Develi Kimdir?

İki Boşanma Haberi de Geldi

Ayrılık haberlerinin revaçta olduğu bu günlerde Büşra Develi ve Burak Deniz haricinde 10 yıllık evli ve 2 çocukları olan Mustafa-Emina Sandal da Beykoz Adliyesi’nde dün boşandı.

Son dakika: Mustafa Sandal ve Emina Sandal boşandı!

Bir başka ayrılık haberi de son dönemin popüler müzisyeni Ozan Doğulu ile eşi ve aynı zamanda 3 kızının annesi Ece Doğulu 11 yıllık evliliklerini hiç dedikoduları bile basına yansımadan bitirdi. Daha önce eşini aldattığı iddiaları gündemde yer alan Ozan Doğulu ”Bugün evliliğimizi sonlandırdık. Yolumuza Alya, Lila ve Elya’nın anne-babası olarak devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

Son dakika: Ozan Doğulu tek celsede boşandı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler