Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut "Beni de Taciz Etti" Diyen Hande Ateizi'ne Cevap Verdi...

İlgili Postlar

Talat Bulut “Beni de Taciz Etti” Diyen Hande Ateizi’ne Cevap Verdi…

Yasak Elma başrol oyuncusu Talat Bulut’un taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizinin setinde kostüm sorumlusu olarak çalışan genç kızı taciz ettiği iddialarıyla Talat Bulut ile ilgili haberler gündemde. Sosyal medyada hızla yayılan iddialar üzerine dizinin yapımcısı bu konu hakkında taraflarla görüşeceğini belirtti. İşte detaylar…

Anlaşmayı feshedebilir…

Fatih Aksoy, anlaşmayı feshedebilir. Eğer bu yüzden fes edecekse etsin. Hiç umurumda değil. Ben pazartesi günü Fatih Bey’in yanındaydım. ‘Ben sana inanıyorum’ dedi. Neden kriz çözülmedi? diyerek sitemlerini belirtti.

Elinde Kanıt Yokken Nasıl Böyle Bir Şey Yaratabilirsin?

Bakın kaç yılıydı hatırlamıyorum. Bir tecavüz yasasının çıktığını sabah 6 haberlerinde izleyip ilk paylaşan benim. Biri çıkıp ‘kızınızı okşayabilirsiniz’ dedi, tepki gösterdim. 3 yaşındaki çocuk tecavüze uğradığında tepki gösterdim. Neden insanlar o zaman ‘helal olsun Talat’ demedi? Kravatı düzeltmek için neden arka tarafa çağırayım? Elinde kanıt yokken nasıl böyle bir şey yaratabilirsin? Benim menajerim yürütücü yapımcıdan kızın nişanlısının telefonunu alıp konuştu. Çocuk ‘ben bu piyasada kahraman olmak istiyorum. Türkiye’deki bütün kadınların hakkını koruyacağım’ dedi

Talat Bulut Duymayan Kalmasın Adlı Magazin Programında Konuştu!

Talat Bulut Hande Ateizi İçin Ne Dedi!

Hande Ataizi de 18 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’u tacizle suçlamıştı. Talat Bulut’un tekrar tacizle gündeme gelmesi üzerine Hande Ataizi, “Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun” dedi.

Talat Bulut Kimdir?

Oyuncu Değil, Magazin Figürü Dedim…

Rahmetli Ömer Kavur, ‘Göç Zamanı’nda Hande Ataizi’yi oynatacağım’ dediği zaman, ‘bu senaryo Hande’ye uygunsuz, oynatmayın’ dedim. Bir röportajımda bana ‘Hande’nin oyunculuğunu nasıl buluyorsun?’ dediler. ‘Oyuncu değil, magazin figürü’ dedim. Bu açıklamadan sonra kendi tarzı ile cevap verdi. Aynı hakareti Cihan Ünal’a da yaptı, hatırlıyor musunuz? Böyle bir taciz varsa neden mahkemeye gitmedi? Beni yargının önüne çıkarmadı? Hiçbir dizide yok, sinemada yok. 18 yıl sonra çıkıp bunu konuşuyorsun? Bir kadına bugün ‘çok şıksın’ dediğinde artık bunu taciz olarak algılıyorlar. Eğer suçluysam yargılanayım, buna karşı değilim.

Hande Ateizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler