Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz-Büşra Develi'den beklenen ayrılık açıklaması geldi? Ayrıldılar mı?

İlgili Postlar

Burak Deniz-Büşra Develi’den beklenen ayrılık açıklaması geldi? Ayrıldılar mı?

Ayrılık haberleri ile gündemde olan Burak Deniz ve Büşra Develi çifti gerçekten ayrıldı mı? Sonunda beklenen açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Burak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı?

Burak Deniz-Büşra Develi ayrıldı mı?

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Burak Deniz ve Büşra Develi çifti, üç yıldır aşk yaşıyordu. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Rol aldığı Bizim Hikaye dizisinin sezon finali yapması ile dizi ekibiyle birlikte yemekte buluşan, ardından da düzenlenen veda partisine katılan Burak Deniz, sevgilisi Büşra Develi’nin kıskançlık krizi yaşamasına neden olmuş. Duruk öyle bir hal almış ki, Büşra Develi, sevgilisi Burak Deniz ile birlikte olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmiş.

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz’den ayrılık açıklaması

Burak Deniz ve Büşra Develi aşkının bittiği haberlerinin ardından gözler ünlü çifte çevrilmişti. Beklenen açıklama, Burak Deniz’den geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Burak Deniz, paylaşımında “Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Büşra Develi Kimdir?

Magazin dünyası, bu hafta ayrılık haberleri ile çalkalandı. Burak Deniz ve Büşra Develi ayrılığı, bunlardan sadece biri oldu. Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti de geçtiğimiz günlerde 10 yıllık evliliklerini iki oğullarına rağmen tek celsede noktaladı.

Son dakika: Mustafa Sandal ve Emina Sandal boşandı!

Üstelik sadece Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti de değil. Ünlü müzisyen Ozan Doğulu ve Ece Doğulu çifti de geçtiğimiz günlerde mahkeme salonundaydı. Ozan Doğulu ve Ece Doğulu çifti, 11 yıllık evliliklerini üç kızlarına rağmen tel celsede sonlandıran ünlü isimlerden biri oldu.

Son dakika: Ozan Doğulu tek celsede boşandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler