Ana SayfaÜnlülerSette yaşanan ölümün cezası belli oldu! O isim suçlu bulundu...

İlgili Postlar

Sette yaşanan ölümün cezası belli oldu! O isim suçlu bulundu…

‘Sen Benim Her Şeyimsin’ isimli filmin çekimleri sırasında bir set çalışanının hayatını kaybetmesi davasında flaş gelişme. Soruşturma tamamlandı. O isim, set çalışanının hayatını kaybetmesinden sorumlu bulundu. Detaylar haberimizde…

Ölümle biten kazada soruşturma tamamlandı

‘Sen Benim Her Şeyimsin’ isimli filmin çekimleri sırasında, acı bir olay yaşanmıştı. İstanbul Kemerburgaz’daki sette boya ustası olarak çalışan Sinan Kayatuzu 14 Temmuz 2016 tarihinde dekor boyadığı sırada yüksekten düşerek hayatını kaybetmişti. Ailesi, suç duyurusunda bulunmuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı.

Kusurlu bulundu

Gazete Habertürk’ten Serdar Kulaksız’ın haberine göre savcılık tarafından hazırlanan iddianamede; bilirkişi incelemesinde şirket yetkilisi Kemal Kaplanoğlu’nun kusurlu olduğu tespit edildi.

Kemal Kaplanoğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemi

Olayla ilgili yapımcı Kemal Kaplanoğlu hakkında 6 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianame düzenledi. Savcılık, TME İçerik Prodüksiyon A.Ş yetkilisi yapımcı Kemal Kaplanoğlu hakkında “taksirle ölüme neden olmak” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talebi ile iddianame düzenledi.

Savcılık, Kemal Kaplanoğlu’nun taksirle ölüme neden olmak suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapisle yargılanması talebinde bulundu. Şüpheli Kemal Kaplanoğlu, soruşturma sırasında verdiği ifadesinde suçlamaları reddetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler