Ana SayfaÜnlüler"Buket Aydın Ne Zaman Evleniyor?"

İlgili Postlar

“Buket Aydın Ne Zaman Evleniyor?”

Haber Global ekranlarında sevilerek izlenilen Buket Aydın’ ın başarılı sunumuyla yayınlanan ‘Tarafını Seç’ adlı programın konukları birbirleriyle konuşmayan iki bilim adamı idi. İlginç anlara tanık olan programın Detayı Haberimizde…

Buket Aydın’ la Yine Bir İlke Hazır mısınız?…

“Buket Aydın Ne Zaman Evleniyor?”

Format sahipliğini Özlem Çelik ve Özcan Maviş’in yaptığı, Projepark tarafından hayata geçirilen, Her hafta farklı soru ve konuklarla tartışma kültürünü değiştiren interaktif program “Tarafını Seç”, Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın sunumuyla soluksuz izlenirken programının bu haftaki konukları ünlü astrolog Dinçer Güner ile uçak mühendisi ve bilimkurgu yazarı Dr Tevfik Uyar’dı. Uzun zamandır dargın oldukları bilinen ve sosyal medya hesaplarından bile birbirini engelleyen ikili canlı yayında ilk kez karşı karşıya geldi.

Buket Aydın Super Minisiyle Paylaşım Üstüne Paylaşım Yaptı…

Özel hayatıyla Sosyal medya platformunda da bir hayli takip edilen ünlü spikere Programa sosyal medyadan gelen “Buket Aydın ne zaman evlenecek?” sorusu da gecenin ilginç anlarından biri oldu. Kritik soruya “Buket Aydın acaba evlenmek istiyor mu?” diye yanıt veren astroloğ Dinçer Güner’in yorumu kafalarda yeni bir soru işareti doğurdu.

Buket Aydın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler