Ana SayfaKimdirBuket Aydın Kimdir?

İlgili Postlar

Buket Aydın Kimdir?

Kanal D Ana Haber Bülteni’ni Ahmet Hakan Coşkun’dan sonra yerine gelen başarılı haber bülteni sunucusu Buket Aydın Kimdir? Buket Aydın Nerede Doğdu? Buket Aydın Aslen Nereli? Buket Aydın Hangi Burç? Buket Aydın’ın Evliliği Kiminle? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Buket Aydın Nerede Doğdu? Buket Aydın Aslen Nereli? Buket Aydın Hangi Burç?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Buket Aydın Aslen Bursalıdır. Buket Aydın Oğlak Burcudur.

Buket Aydın Kimdir?

Buket Aydın, Üniversite eğitimini, burslu olarak girmeye hak kazandığı İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimi ise yine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Attila İlhan’ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisans eğitimini tamamlamasının ardından sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim gördü. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisi olmakla birlikte, Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alan Buket Aydın iyi dereceyle mezun olmayı hak etti.

Buket Aydın, özel bir radyoda haber sunuculuğu görevinde bulunmasının ardından Kanaltürk kanalına geçiş yaptı ve burada spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk görevini icra etti. Görevde bulunduğu Kanaltürk kanalından ayrılmasının ardından TRT Türk kanalına başlayarak program sunuculuğu yaptı. Nisan ayında tekrardan yapılanmaya giren NTV’ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk görevini üstlendi. Son olarak Buket Aydın, Kanal D Ana Haber Bültenini sunuyor. Buket Aydın, Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Güzelliği ve düzgün fiziği ile ünlü sunucu Buket Aydın, geniş izleyiciye sahip olmayı başarmıştır.

Buket Aydın’ın Evliliği:

Ünlü haber sunucusu Buket Aydın, 2013 tarihinde iş adamı Erce Baykal’la evlilik gerçekleştirdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler