Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBillur Sesli Belkıs Özener’ den Yeni Bir Albüm: “BENİM SESİM SİNEMA”

İlgili Postlar

Billur Sesli Belkıs Özener’ den Yeni Bir Albüm: “BENİM SESİM SİNEMA”

Yeşilçam şöhretlerinin gizli sesi olarak bildiğimiz, 15 yıldır sesi ve görüntüsüyle birlikte olduğumuz Belkıs Özener, yeni bir albümle yeniden sevenleriyle buluşuyor. Detaylar Haberimizde…

Belkıs Özener’ den Yeni Bir Albüm: “BENİM SESİM SİNEMA”

O’ nunla çoğumuz ilk kez 15 yıl önce çıkarttığı ve çok satan “Sahibinin Sesinden” albümü ile tanışsak da bazılarımız çok daha önceden biliyordu; Türk sinemasının altın yıllarına, kapalı gişelerine tanıklık etmiş, Yeşilçam’ın yazısız kurallarına boyun eğmiş, yapımcıların iş yapar dediği, Türkan Şoray’ın başta olmak üzere Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Fatma Girik gibi ünlü kadın oyunculara 300 film boyunca sesini, şarkılarını vermiş bir ses sanatçısıdır Belkıs Özener… Yeşilçam’ın kadınları onun sesiyle hayat bulmuşlardı yıllar yılı. O ise hep gizli kalmıştı. Sesi vardı ama görüntüsü hep başka başka kadınlardı.

Nihayet 2006’da yaşamındaki gizemi kaldırdı ve muhteşem sesine olan hayranlığımız, kendisini tanımamızla beraber daha da arttı.  O güne kadar neden gizlendiğine, ortaya çıkmak için neden bunca yıl beklediğine bir anlam veremedik önceleri… Sonraları röportajlarıyla, televizyon programlarıyla, konserleriyle gündelik hayatlarımıza bir bomba gibi düşmesini izledik, alkışlarla ona eşlik ettik.

Ve Bugün…

15 yıldır sesi ve görüntüsüyle birlikte olduğumuz Belkıs Özener, yeni bir albümle yeniden sevenleriyle buluşuyor. Artvizyon Müzik olarak Belkıs Özener’in özlenen sesinden yeni şarkılarla sevenlerini buluşturmak arzusuyla uzun bir çalışma süreci yaşadık. Türk sinemasının emektar isimlerinden Lale Film Stüdyosu sahibi değerli büyüğümüz Sayın Necip Sarıcıoğlu’nun geniş ses kayıt koleksiyonundan birbirinden güzel şarkılar derledik.

“Benim Sesim Sinema” Ne Zaman Çıkıyor?

“Severek Ayrılalım”, “Anma Arkadaş”, “Bu Sana Son Mektubum”, “Bana Aşk Dersi Verme”, “Sensiz Saadet”, “İnleyen Nağmeler” ve daha birçok birbirinden güzel şarkı Belkıs Özener’in sesinden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. “Benim Sesim Sinema” unutulmaz Belkıs Özener şarkılarıyla tüm müzik marketlerde yerini alırken, digital müzik platformlarda ise 22 Ekim 2021′ de sevenleriyle buluşacak. Plak’ta 19, CD’de ise tam 20 şarkı yer alacak…

Alkışlarımız Belkıs Özener için….

“Artvizyon Müzik olarak gölgede kalmış bir gönül kahramanı olan Belkıs Özener’e bize armağan ettiği billur sesi için teşekkür ediyoruz. Alkışlarımız Belkıs Özener için….”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler