Ana SayfaÜnlülerÜnlü Sanatçı Hakkında Şoke Eden Açıklamalar!...

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçı Hakkında Şoke Eden Açıklamalar!…

Usta şarkıcı Mustafa Keser, ses sanatçısı Onur Akay’la çok özel bir röportaj yaptı ve sanatçı Bülent Ersoy’un kendisi hakkında yaptığı son açıklamalara cevap verdi. İşte Röportajın Detayları…

Flaş Haber!… Mustafa Keser’e Tazminat Davası…

Ünlü Sanatçı Hakkında Şoke Eden Açıklamalar!…

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, usta sanatçı Mustafa Keser’ le özel bir röportaj yaptı. Mustafa Keser, Bülent Ersoy’un bir magazin programında, “Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm.” sözleri için programın yapımcısı ve magazincilere seslendi. Keser, “Polat Yağcı kardeşimiz. Bunlar olurken o orada, konuşmaları yaptığımız zaman o orada. Kendisine söylediğim her şeyde o orada. Onu çağırsın bu magazinci arkadaşlar. O bunların ne olduğunu söylesin. Mustafa Keser doğru söylüyor der mi, yoksa Bülent Hanım doğru söylüyor mu der? O da onun kendi delikanlılığına kalmış bir şey.” şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Mustafa Keser: “Sahtekarlığa Bak…”

Mustafa Keser’in küfürlü videonun tamamını yayınlamasından sonra yine bir magazin programına katılan Bülent Ersoy’un, “Orada acı acı güldüm” sözlerine ise Mustafa Keser, “Buna millet bilmem neresi ile güler. Burada acı acı gülmek diye bir şey mi var Allah aşkına. 2 defa uçağımı kaçırmışım. Çekimlerde stres var. Yine de hem ortalığı sıcaklaştırmak adına, hem de kendimi rahatlatmak için makara yapıyorum. Hatta Polat Yağcı’ya geriye döndüm. Polat bak şimdi ne yapacağım dedim. Bu bir şakadır. Zaten orada kahkahalarla gülüyoruz, zaten görüyorsunuz. Orada anasına ithafen bir küfür yok. Kaldı ki şu sahtekarlığa bak. Orada kahkahalarla acı acı gülmüş.” açıklamasını yaptı.

Onur Akay’dan Kıbrıs’ta tutuklanan müzisyenler için şok iddia!

Mustafa Keser: “Yalan, Yanlış Ve İfrat Var Orada”

Onur Akay’ın, “Bülent Ersoy’un diğer açıklamalarına nasıl bir cevap verirsiniz?” sorusuna ise Mustafa Keser, “Yalan, yanlış ve ifrat var orada. Hepsi yalan. Güzel kardeşim orada bir belge gördün mü Allah aşkına?” ifadelerini kullandı.
Bülent Ersoy’un kendisine açtığı 1 TL’lik tazminat davasını da Onur Akay’dan duyduğunu dile getiren Mustafa Keser, “Davadan haberim yok. Şimdi siz söylüyorsunuz ben duydum. Açsın. Beni değersiz kılma meselesi yani. Benim çektiğim bu videonun kaldırılması ile ilgili savcılığa dilekçe vermiş. Reddedildiğine göre, demek ki bana saldırı oldu fikri burada çürüyor zaten. Eğer bir saldırı, herhangi bir ahlaka mugayir bir şey olsaydı hakim niye reddetsin o zaman.” dedi.
Mustafa Keser, Bülent Ersoy’la sunduğu “Benzemez Kimse Bize” programının iki bölüm sonra yayından kalkmasının ardından YouTube kanalından bir video yayınlamıştı. Mustafa Keser, Bülent Ersoy için “Seni diva değil, divan yaparlar” demiş ve programın sanatçının kaprisleri yüzünden bittiğini sözlerine eklemişti.

Bülent Ersoy: “Söylenenleri Çürütürüm”

Bülent Ersoy, “Söylemezsem Olmaz” programında Mustafa Keser’in iddialarına tek tek yanıt vermiş ve şu açıklamaları yapmıştı:
“Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler