Ana SayfaÜnlülerFlaş Haber!... Mustafa Keser'e Tazminat Davası...

İlgili Postlar

Flaş Haber!… Mustafa Keser’e Tazminat Davası…

Ses sanatçısı Onur Akay açıkladı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Mustafa Keser’le davalık oluyor. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Bülent Ersoy’un Mustafa Keser’e tazminat davası açacağını duyurdu. Onur Akay, ayrıca Mustafa Keser’in gerçek ‘Diva’ olarak gösterdiği isimlerden Gönül Yazar’a ve Türkiye’nin ‘A’ grubu müzisyenlerine, Keser’in açıklamalarını sordu. ‘A’ grubu müzisyenler başta olmak üzere, çok sayıda müzisyen Bülent Ersoy’a sosyal medyada boykot kampanyası başlatıyor. İşte İşte Ersoy’u kızdıracak detaylar Haberimizde…

Mustafa Keser’ den Bomba  Bülent Ersoy Açıklaması…

Flaş Haber!… Mustafa Keser’e Tazminat Davası…

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy’un birlikte sundukları “Benzemez Kimse Bize” isimli televizyon programı, sadece iki bölümde yayından kaldırılmış ve programın sunucularından Mustafa Keser, yaşananların perde arkasını Youtube kanalında anlatmış ve Bülent Ersoy hakkında yaptığı olay yaratan açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü…

Bülent Ersoy kimdir?

Mustafa Keser, “Rezalet bir okuyuş. Vokallere uyamıyor… Gelelim ‘Diva’ meselesine. Divanın kelime anlamı, sanat dallarında üst düzey olarak bilgi, beceri ve donanıma sahip kadın sanatçıdır. Böyle süperstar gibi bir şey değil bu. Geçmişte Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, İnci Çayırlı, Perihan Altındağ varken Diva’lık sana mı kaldı? Nesrin Sipahi, Gönül Akkor, Emel Sayın, Gönül Yazar… Bunlar varken sana mı kaldı? Seni Diva değil divan yaparlar! Zeki Müren gitmiş yerine o kalmış. Haydi oradan! Hiçbir şey bildiğin yok senin arkadaş.” ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Ersoy Tazminat Davası Açıyor!…

Kendi internet sitesinde yer alan bugünkü yazısında, bu sözlerin Bülent Ersoy’u çok kızdırdığını dile getiren ünlü sanatçı Onur Akay, “Bu sözlerle çileden çıkan Bülent Ersoy, Mustafa Keser’e tazminat davası açıyor.” açıklamasını yaptı.

Gönül Yazar’ dan Mustafa Keser’ e Teşekkür…

Ayrıca Mustafa Keser’in gerçek ‘Diva’ olarak gösterdiği isimlerden ünlü sanatçı Gönül Yazar da Onur Akay’a konuştu. Gönül Yazar, “Mustafa Keser sağolsun, eksik olmasın. Musiki repertuarı çok zengin bir müzik adamıdır. Kimse onun eline su dökemez. Musikiyi bu kadar iyi bilen, detone olmayan bir müzik adamının söylemesi beni onore etti. Herkes de ona hak verecektir, bilmeyen de Mustafa Keser’in açıklaması ile öğrenmiş oldu. Maria Callas bir numaralı dünya divasıydı. Türklerden ise Leyla Gencer asıl divadır.” ifadelerini kullanarak, ‘Diva’ tartışması başlatacak açıklamalarda bulundu….”

Müzisyenlerden Bülent Ersoy’ a Boykot Kampanyası

Onur Akay yazısında şöyle devam etti:
“Mustafa Keser YouTube kanalında Bülent Ersoy’la ilgili yaptığı açıklamalarda, magazinci ve gazetecilere de seslenmişti. Keser, Bülent Hanım için, ‘Türkiye’de bugüne kadar kendisine eşlik etmiş müzisyenlerden bir kaçına sorun lütfen. Gidin araştırın magazinciler, gazeteci arkadaşlar. Bülent Ersoy’u seven ve beğenen bir tek arkadaşa rastlayamazsınız.’ dedi. Bende Bülent Ersoy’la çalışmış, hatta Mustafa Keser’le son televizyon programında bile yer almış ‘A’ grubu müzisyenlere sordum. Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin %100’ü Mustafa Keser’in yanında, destekliyor ve Bülent Hanım’la çalışmak istemiyor. Ayrıca müzisyenler örgütlenerek, sosyal medyada Bülent Ersoy’a karşı boykot kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Bize yapılanlar kaprisin dışında hakaret boyutlarında diyen müzisyenler, ‘Mustafa Keser’in Bülent Ersoy’la ilgili yaptığı açıklamalar, biz müzisyenlerin bu zamana kadar dile getiremediği bu konular, bizler için de bir ayna olmuştur. Biz müzisyenler Bülent Ersoy’a eşlik etmek istemiyoruz.’ diyorlar ve sosyal medya adreslerinden bunu duyurmaya hazırlanıyorlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler