Ana SayfaÜnlülerMustafa Keser' den Bomba  Bülent Ersoy Açıklaması...

İlgili Postlar

Mustafa Keser’ den Bomba  Bülent Ersoy Açıklaması…

Usta sanatçı Mustafa Keser, geçtiğimiz akşam sahneye çıktığı Ataköy Nossa Costa’ dan çıkışında magazin muhabirlerince görüntülendi. Ünlü şarkıcı, sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı  “Benzemez Kimse Bize” isimli müzik programın kanaldan kaldırılmasıyla alakalı bomba açıklamalar yaptı. İşte Detaylar…

Bülent Ersoy’un Orkestrası Neden Mahkeme Çıktı…

Mustafa Keser’ den Bomba  Bülent Ersoy Açıklaması…

Ses sanatçısı Mustafa Keser, şu an yayınlanması durdurulan ‘Benzemez Kimse Sana’ adlı müzik programına ilişkin; “Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy’ un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde bir basın toplantısı yaparak sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim.” açıklamasını yaptı.

 

“Bülent Ersoy Hakkında Konuştuğumda Bütün Türkiye Şok Olacak”

Şoke eden açıklamalarına devam eden Mustafa Keser, “Bülent Ersoy ile henüz görüşmedim. Gerekli olan açıklamayı sosyal medyadan yaptım. Bülent Ersoy hakkında detaylı açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağım. Bütün Türkiye şok olacak” dedi.

Star Tv Ne Dedi?…

Daha detaylı bir açıklama için basın toplantısı gerçekleştereceği bilgisine ulaşılan Mustafa Keser, Diva’ nın programa alkollü başlayıp başlamadığını da açıklayacağını belirtti. Star Tv televizyonu, ‘Benzemez Kimse Sana’ nın ekranlardan kaldırılma sebebiyle ilgili herhangi bir açıklama yayınlamadı.

Bülent Ersoy kimdir?

İşte Mustafa Keser’ den Şoke Eden Bülent Ersoy Açıklaması;

Benzemez Kimse Bize, Mustafa Keser, Bülent Ersoy,
Benzemez Kimse Bize, Mustafa Keser, Bülent Ersoy,

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler