Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy’un Orkestrası Neden Mahkeme Çıktı...

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un Orkestrası Neden Mahkeme Çıktı…

Usta Türk Sanat Musiki Sanatçısı Bülent Ersoy’un önceki gece Kıbrıs’ da bir otelde çıkacağı konser öncesinde Ercan Havalimanı’na ayak basan saz ekibi, yaptırdıkları PCR testinin sahte olması neticesinde havaalanında polis tarafından gözaltına alındılar. Bülent Ersoy’ a büyük şok. İşte Detaylar…

Bülent Ersoy’u İcraya Verdi…

Bülent Ersoy’un Orkestrası Neden Mahkeme Çıktı…

Orkestra bugün Kuzey Kıbrıs’ ta hakim karşısında idi. Hakim, orkestranın 10 bin TL nakit olarak teminat yatırmalarına karar verdi. Sahte PCR testlerini hazırladığı gerekçesiyle tutuklanan İskele Belediyesi Sağlık Şubesinde görevli ve PCR testlerinden sorumlu olduğu öğrenilen bir kişi ise 3 gün tutuklu kalacak.

“Sahte Evrak Yüzünden Şu Anda Mahkeme Mahkeme Dolaşıyoruz”

Orkestra ekibinden bir kişi yaptığı açıklamada, “İlk defa Kıbrıs’ta sahneye çıkmıyoruz. Bize sahte evrak düzenlediler. İki tane aşı yetiyor dediler. Bizim gönderdiğimiz belgeyi verin geçeceksiniz dediler. Ama bize sahte evrak göndermişler. Sahte evrak yüzünden şu anda mahkeme mahkeme dolaşıyoruz” dedi.

Polis Nezaretinde Konsere Çıktılar…

Polis tarafından gözaltında bırakılan orkestra, PCR testinden geçtikten sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması için polis refakatinde konsere çıktıkları bilgisine ulaşıldı. Orkestranın sahne sonrasında tekrar polis tarafından karakola getirilip mahkemede hakim karşısına çıkarıldıkları öğrenildi.

Bülent Ersoy Orkestra Kıbrıs
Bülent Ersoy Orkestra Kıbrıs   

Bugün Hakim Önüne Çıktılar…

Kıbrıs mahkemesi, orkestranın 10 bin TL. teminat istemine hüküm verdi. Sahte olarak PCR testlerini düzenlediği gerekçesiyle polis tarafından tutuklanan İskele Belediyesi Sağlık Şubesinde görev yapan ve testlerden sorumlu bir kişi 3 gün boyunca tutuklu kalacağı öğrenildi.

Bülent Ersoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler