Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel: "Aklı Başında Ebeveyn O Diziyi İzletmez"

İlgili Postlar

Bergüzar Korel: “Aklı Başında Ebeveyn O Diziyi İzletmez”

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya sayfasından yaptığı son bir paylaşımda ebeveynlere sıkı bir uyarıda bulundu. Oyuncu, “Aklı Başında Ebeveyn Çocuğuna O Diziyi İzletmez” dedi. İşte Detaylar…

Bergüzar Korel’den Aşı Paylaşımı

Bergüzar Korel: “Aklı Başında Ebeveyn O Diziyi İzletmez”

Oyuncu Halit Ergenç ile olan mutlu evliliğinde 3. kez hamilelik heyecanı yaşayan güzel oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda tüm çocukların şimdilerde dünyanın gündemine yerleşen Squid Game’i izlemelerine tepki gösterdi. Anne babalara seslenen Bergüzar Korel, “Rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin” dedi.

Okul Bahçelerinde Oynanmaya Başladı Bile!…

Netflix ekranlarında izlenilen Squid Game adlı dizi dünya gündeminde haftalardır konuşuluyor. Üstüne üstlük izlenme rekoru bile kıran Squid Game’ deki oyunlar, okul bahçelerinde bile oynanmaya başlandı. Son durumdan rahatsız olan aileler ve eğitimciler de sosyal medya sayfalarından tepkilerini ifade etmeye başladı. Bu Dizinin çocuklar tarafından bu kadar çok izlenmesine sert bir tepki de sanatçı Bergüzar Korel’ den geldi.

Bergüzar Korel: Bitmiyor Bu Mesafesiz Sohbetler

“Kanal Bile +18 Ve İntihar Uyarısı Verirken Nasıl İzin Veriyorsunuz”

3. bebeğini kucağına almak için gün sayan güzel oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyadan yayınladığı bir paylaşımda “Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. ‘Ama bütün arkadaşlarım izliyor’ diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net ‘bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.’ Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?” dedi.

İşte Bergüzar Korel’ in O Paylaşımı;

Bergüzar Koral paylaşımı
Bergüzar Koral paylaşımı

Bergüzar Korel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler