Ana SayfaÜnlülerBuket Aydın Super Minisiyle Paylaşım Üstüne Paylaşım Yaptı...

İlgili Postlar

Buket Aydın Super Minisiyle Paylaşım Üstüne Paylaşım Yaptı…

Bu yaza dolu dizgin başlayarak ilk tatil durağı olan Bodrum’ dan hemen sonra Alaçatı’ya giden ünlü sunucu Buket Aydın, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla bir hayli konuşuluyor. Güzel spiker bu seferde süper mini bir elbisesiyle pozunu paylaşıp olay oldu. İşte Detaylar…

Buket Aydın “İşimle Gündeme Gelmek İstiyorum”

Buket Aydın Super Minisiyle Paylaşım Üstüne Paylaşım Yaptı…

Kısa bir süre önce Mustafa Sarıgül’ ün oğlu iş adamı Emir Sarıgül ile yaşadığı bir yıllık birlikteliğini sonlandırdığını ve bir daha barışmayacağını açıklayan Buket Aydın, ünlü iş insanı ile Yeniköy’de yatına binerken görüntülenmişti.

Son aylarda ise hem iş hemde özel yaşantısı ile magazin gündemine gelen spiker Buket Aydın, Haber Global televizyonlarında “Koltuk” adında programı hazırlayıp sunuyor.

Sosyal medyada attığı her adımla merak konusu olan usta spiker, şimdilerde ise  yaz tatilinin tadını çıkarmaya ediyor. Yayınladığı fotoğrafları ile büyük beğeni toplayan Buket Aydın, Bodrum’dan hemen sonra soluğu Alaçatı’da aldı. Şarkıcı Gülben Ergen’i izlemeye giden ünlü spiker, tüm gece boyunca sosyal medyada paylaşım üstüne paylaşım yaptı.

Buket Aydın Kimdir?

İşte Buket Aydın’ ın Super Minisiyle Olan O Paylaşımı;

Buket Aydın Mini Paylaşımı
Buket Aydın Mini Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler