Ana SayfaÜnlülerBuket Aydın "İşimle Gündeme Gelmek İstiyorum"

İlgili Postlar

Buket Aydın “İşimle Gündeme Gelmek İstiyorum”

Ünlü spiker Buket Aydın son dönemde aşk hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Aydın bu duruma isyan etti. “Artık işimle gündeme gelmek istiyorum” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Buket Aydın Kimdir?

Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Buket Aydın isyan etti. Ünlü spiker “Konuşmak istemiyorum. Emir Bey ile olan ilişkimi mart sonunda işlerim nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım. Artık işimle gündeme gelmek istiyorum” dedi.

Şiddete Maruz Kalıyorum

Kanal D’den istifa etmesinin ardından eşi ile boşanan ünlü spiker Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başlamıştı. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Aydın’ın Sarıgül’ü Nuri Ensari ile aldattığı iddia edilmişti.

Hakkında çıkan ihanet haberlerinin ardından adeta ateş püsküren sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ben özel hayatım hakkında konuşmayacağım dedikçe siz beni çamurunuzun, pisliğinizin içine çekmek için uğraşıyorsunuz. Beni çekemeyen benden nefret eden herkes kinini hasetini salak saçma haberler üzerinden kusuyor. Görüyorum ki sizi medyadaki varlığım aşırı derecede rahatsız etmiş. Beni magazin figürü haline getirip “aklınızca” haber arenasından silmeye çalışıyorsunuz. Kadına şiddetin başka bir türüne maruz kalıyorum.”

Buket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

“Kasıtlı Olarak Sürekli Saldırıya Maruz Kalıyorum”

“Haberciler arasında evliyken boşanan tek ben değilim son da ben olmayacağım. Fakat benim hayatımı abartmakta üstünüze yok. Kapalı kapılar ardında “Neler neler” döndürenler çok saygın diye övülürken ben kasıtlı olarak sürekli saldırıya maruz kalıyorum. Bunun sebebi belli; ben bu haberleri göreyim gördükçe medyadan soğuyayım. Ama ne yazık ki bunu başaramayacaksınız. Önemli olan para karşılığı haber yapan operasyonel medya siteleri değil; izleyicidir. Halk nezdinde etkim ortadadır. Bunu nasıl devam ettirdiğimi önümüzdeki günler size gösterecektir.”

“Yasal Hakkımı Bu Sefer Sonuna Dek Arayacağım”

“Masa başında eline bilgisayar alanın iftira atması bence sizlerin de içini acıtmalı zira herkesin başına gelebilir. Yasal hakkımı bu sefer sonuna dek arayacağımı belirtiyorum. İşin bundan sonraki kısmını önce Allah’a sonra avukatım Altın Mimir’e havale ediyorum.”

Eşinden Yeni Boşanan Buket Aydın’ın Yeni Aşkı Belgelendi!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler