Ana SayfaÜnlülerHadise'den Bayram Paylaşımı

İlgili Postlar

Hadise’den Bayram Paylaşımı

Hadise’den bayram paylaşımı geldi. Ünlü şarkıcı Hadise, annesi ve babasıyla çekildiği fotoğrafları paylaşarak Ramazan Bayramı’nı kutladı. Hadise’nin paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı. İşte o paylaşım;

Hadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı alan Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı. Ünlü ismin yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki olarak belirlendi. Hadise, yılladır ara vermeden O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu.

Demet Akalın Hadise-Ebru Güneş Geriliminde Tarafını Belli Etti

O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldı. Ünlü şarkıcının yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki oldu.

Hadise’den İmalı Paylaşım

O Ses Türkiye’de Hadise’nin yerine Aleyna Tilki’nin geleceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise bu iddilara ilişkin bir paylaşım yaptı.

O Ses Türkiye‘nin değişmeyen jürisi Hadise, “Aleyna Tilki geliyor” iddialara kare kare fotoğraf paylaşarak yanıt verdi. Aleyna Tilki gelir mi bilinmiyor ancak Hadise’nin gitmeyeceği kesinleşti. O Ses Rap adlı programdan kareler paylaşan Hadise’nin paylaşımına beğeni yağdı.

Hadise’den Bayram Paylaşımı

Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz ile ayrı ayrı çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Annesinin bayram nedeniyle hazırladığı yaprak sarma ve tatlıların fotoğraflarını da paylaşan Hadise, takipçilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Hadise paylaşımına “Bayram demek…” notunu yazdı.

Instagram’da 12,6 milyon takipçisi olan ünlü şarkıcının paylaşımı bir saat içinde 130 binden fazla beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler