Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar: Tüm Gelir Yangın Mağdurlarına Gidecek

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar: Tüm Gelir Yangın Mağdurlarına Gidecek

Yangınlar ilk başladığı günden beri sosyal medya paylaşımlarıyla kimi zaman eleştirilen, kimi zaman desteklenen Şahan Gökbakar bir video paylaştı. Videoları üzerinden başka kişilerin haksız kazanç sağladığını söyleyen ünlü oyuncu bunun önüne geçmek için harekte geçti. Şahan Gökbakar “Tüm gelir yangın mağdurlarına gidecek” açıklamasında bulundu. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Şahan Gökbakar’dan Yeni Paylaşım

Instagram’dan yeni bir gönderi paylaşan Şahan Gökbakar “Kader ve keder. 35 kilometrenin sadece 8-10 kilometrelik bölümü. İzlenimimiz yangının kendi söndüğü. Müdahale gecikince kontrol edilemeyecek kadar büyük bir alan yandı. Ve görünüşe göre yerleşim yerlerine gelene kadar yandı” notunu düştü.

Şahan Gökbakar: Tüm Gelir Yangın Mağdurlarına Gidecek

Kendi videoları üzerinden haksız kazanç elde edildiğini açıklayan Gökbakar, YouTube ile anlaştıklarını ve bundan sonra elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını söyledi. Instagram hesabından kısa bir video paylaşan Gökbakar şu sözlerle durumu açıkladı;

“Yangınların başından beri kamuyounu bilgilendirmek için Instagram sayfamdan canlı yayınlar yaptım. Bu videoları kendi YouTube sayfama koymadım. Fakat bu videoları kendi kişisel yada haber sayfalarında yayınlayanlar oldu ve gelir elde ettiklerini fark ettik. Milyonlar defa izlenmiş videolar.

Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiginiz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük.

İnsanların videolarını kaldırmıyoruzuz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler