Ana SayfaDedikoduBoşanma Arifesinde Olan Zeynep Bastık Tatil Kaçamağında

İlgili Postlar

Boşanma Arifesinde Olan Zeynep Bastık Tatil Kaçamağında

Boşanma arifesinde olan Zeynep Bastık tatil kaçamağında… Son dönemlerde geçtiğimiz sene evlendiği eşi Tolga Akış’la boşanma evresinde olan Zeynep Bastık İstanbul’dan kaçarak mola verdi. İşte detaylar;

Boşanma Kararı Aldılar

Tolga Alkış-Zeynep Bastık çiftinden üzücü bir haber geldi. Üç yıllık birlikteliğin ardından evlenen ikili, sürpriz şekilde boşanma kararı aldı. Evlilikte bir yıl dolmadığı için kanunen boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye başvuru için beklediği öğrenildi.

“Birbirimizin Hayatından Çıkmıyoruz”

29 yaşındaki şarkıcı, gündem olan haber sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.

“Seni Çok Seviyorum Zeynocum”

Tolga Akış ise sosyal medya paylaşımına, “Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum” notunu düştü.

Zeynep Bastık Kimdir?

Boşanma Arifesinde Olan Zeynep Bastık Tatil Kaçamağında

Tolga Akış’tan boşanacağını açıklayan Zeynep Bastık, yakın arkadaşları Can ve Meral Büyükkalkan ile tatile çıktı. Önce İzmir’e giden arkadaşlar, daha sonra Güney’e inerek tekne kiraladı. Tekne tatilinden anları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcının keyifli olduğu görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler