Ana SayfaDedikoduZeynep Bastık ve Tolga Akış Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

İlgili Postlar

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Alaçatı’da nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve reklamcı Tolga Akış, boşanma kararı aldı. Boşanma kararı sonrası şok eden ihanet iddiası gündeme geldi. Zeynep Bastık ve Tolga Akış ayrılığının nedeni ihanet mi?

Evleri Ayırdılar Bile!…

Ünlü şarkıcı, evliliğini sonlandırmak konusunda Tolga Akış ile aralarında anlaşmaya ulaştıktan sonra beraber yaşadıkları Levent ‘deki evlerinden ayrılarak kendisine Ulus ‘ta yeni bir daireye geçti. Evliliklerinin üzerinden 1 yılı tamamlamadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası yoluna gidemeyen ünlü çiftin, mahkeme yolunu temmuz ‘da tutacakları öğrenildi.

“Evliliği Beceremedik”

Akış, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Ayrılık söylentilerini doğrulayan Tolga Akış, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

“Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno’cuğum…”

“…Ve Birbirimizi Çok Seviyoruz”

Aldıkları boşanma kararının magazin dünyasında bomba etkisi yaratmasının ardından sosyal medya sayfasından Tolga Akış ‘ı öptüğü bir pozlarını paylaşarak açıklama yazan Zeynep Bastık, boşanma iddiasını doğrulamış oldu. Eşi Tolga Akış ile çalışmalarını süreceklerini söyleyen Zeynep Bastık, “Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz” dedi.

Zeynep Bastık Kimdir?

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

Bu açıklamaların ardından Hürriyet’ten Orkun Ün, Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftinin boşanma kararının perde arkasını açıkladı.

“Zeynep ve Tolga 4 ay önce ayrılık kararı almış ama birlikte yaşamaya devam etmişler. a ki 1 ay öncesine kadar… Zeynep, beraber oturdukları evden 1 ay önce taşınmış. Ünlü şarkıcı, ev bakmaya da Tolga ile beraber gitmiş.

Düşünün… Ayrılık kararı alıyorsunuz ve ev bakmaya eşinizle beraber gidiyorsunuz. Bunu anca birbirlerine karşı duygusal bağı kalmayan insanlar yapabilir.

Şimdi sosyal medyada… “İkisi de zaten birbirini sevmiyordu” ya da “İhanet var” dedikoduları dolaşıyor.

Bilemem…

Ama iddialar arasında Tolga’nın gizli sevgilisine daire tuttuğu, Zeynep’in ikiliyi evde bastığı da var. Zeynep’in stilistiyle ilişki yaşadığı da…”

Tolga Akış Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler