Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Güldüren Paylaşım

İlgili Postlar

İrem Derici’den Güldüren Paylaşım

Cem Belevi tarafından ihanete uğradığını açıkladıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi. İrem Derici’den güldüren paylaşım geldi. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı;

İrem Derici’den Cem Belevi’ye Rest!

35 yaşındaki şarkıcı, Cem Belevi’nin “Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım” sözleri sonrası ise şu açıklamayı yaptı:

Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? ‘Yaz sonuna kadar İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer’lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fark etmez!

İrem Derici: Enayi Dövmesi Yaptıracağım

Konserden konsere koşturduğunu ve gece uyumadığını söyleyen Derici, yorgun olduğunu belirtti. Dövmeleri dikkat çeken Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı” sorusuna alnını göstererek “35 dövmem var. Yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum, üzerine enayi ya da keriz yazdıracağım” dedi.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’den Güldüren Paylaşım

İrem Derici, Instagram hesabının story kısmında yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İrem Derici, haziran ayının ilk haftasında sosyal medya hesabında yaptığı Cem Belevi göndermesi sebebiyle gündem olmuştu. Bir Twitter kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer veren ünlü pop müzik şarkıcısı, takipçilerini gülümsetti.

Cem Belevi’nin ihaneti sebebiyle yıkıldıktan sonra kısa sürede toparladığı gözlenen İrem Derici, profesyonel müzik kariyeri boyunca adını Twitter’da arattığını ve yapılan paylaşımları okuduğunu ifade etti.

Ünlü şarkıcı bir Twitter kullanıcısının “Eder miyim eder miyim deli miyim affeder miyim?” diyen İrem derici gibi ellinci şansı vermeye gidiyorum” ifadelerine yer verdiği tweet’in ekran görüntüsünü paylaşıp şu notu düştü:

“Old habits die hard! (Eski alışkanlıklar kolay bırakılmıyor) Yaaa 10 senedir en büyük hobim Twitter’da adımı aratmak.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler