Ana SayfaDedikoduOgeday ve Nisa Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Ogeday ve Nisa Sevgili Mi?

Nisa-Ogeday aşk mı yaşıyor, ayrıldı mı? Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken’in birlikte olduğu iddiaları yarışmanın başından bu yana öne sürülüyor. İkili sık sık birlikte anılıyor ve diğer yarışmacıların da gündeminde yer alıyorlar. Son olarak eleme potasına giren Nisa, Ogeday’ı eleştirmişti. Ardından diğer yarışmacılar da durum hakkında çeşitli yorumlarda bulunmuştu. İzleyen ise ‘Ogeday ve Nisa sevgili mi, aşk mı yaşıyor?’ sorularını yöneltmeye başladı. Peki Ogeday ve Nisa sevgili mi?

Ogeday ve Nisa Hakkındaki Dedikoduların Ardı Arkası Kesilmiyor

Survivor All Star gönüllüler takımında mücadele eden Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken, yarışmada son düzlüğe gelinmişken yeniden gündeme geldi. Dört kişi kalan gönüllülerin Nisa’yı potaya koyması ünlüler takımından da tepki çekti. Survivor Nisa ise Ogeday’ı eleştirdi. İkili yarışmanın başından bu yana birlikte anılıyordu. Peki, Survivor Nisa – Ogeday sevgili mi, aşk mı yaşıyor?

Ogeday ve Nisa Sevgili Mi?

Survivor 2020’nin ardından 2022 All Star’da da gönüllüler ile yarışan Nisa Bölükbaşı, 2017 Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile birlikte olduğuna yönelik iddialarla gündeme geliyor. Yarışmadaki Mert-Sude tartışmasında da ikilinin birlikteliği dile getirilmişti. Ancak Bölükbaşı ile Girişken’den aşk yaşayıp yaşamaıdklarına yönelik net bir açıklama gelmediği gibi durumun aksinidi ifade etmediler.

Survivor All Star’da son olarak potaya giren Nisa, Ogeday’a yüklendi. Ardından karşı takımdan Nagihan ile Batuhan da ikilinin birlikte olduğunu simgeler nitelikte sözler kullandı. Ancak konu hakkında hala olumlu veya olumsuz bir açıklama yok.

Batuhan ikili hakkında, ”Tufaya bak. Kız arkadaşın potaya yazıldı ya sen kız arkadaşını koruyamadın. Benim kız arkadaşım gelecek onun potaya yazılma ihtimali olacak bir de ben haftanın performans birincisi olacağım ama onun kimi yazdığını öğreneceğim!” şeklinde konuştu.

Nagihan ise, ” Nisa gönül koydu. İlişki de olmaz ilişkiye de zarar verir. Olur olmaz beni ilgilendirmez ama bu hareketiyle Ogeday ilişkisine de zarar verdiğini düşünüyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler