Ana SayfaDedikoduNisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı'yı Rezil Etti

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı’yı Rezil Etti

Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’yı rezik etti. Sevgilisinden ayrılan Barış Murat Yağcı, “Nisa’ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı” demişti. Bölükbaşı, eski aşkına sert cevap verdi. İşte Nisa Bölükbaşı’nın o yanıtı;

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü. Sosyal medyadan öğrenilen ilişkinin ayrılığı da sosyal medyadan öğrenildi. Nisa Bölükbaşı yaptığı bir paylaşımla Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Gönderme

Barış Murat Yağcı, ayrıldığı sevgilisi Nisa Bölükbaşı‘na gönderme yaptı. Instagram‘dan fotoğraf paylaşan oyuncu, Victoria Holt romanlarında yer alan bir sözü yazdı. Yağcı, “Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir” notunu düştü.

Yağcı, kitabında, “Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. ‘Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım’ diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu” sözleriyle, tepki toplamıştı. Bölükbaşı, dün Instagram’dan, “Barış ile olan ilişkimizi, saygı sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” demişti.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’yı Rezil Etti

Barış Murat Yağcı, verdiği bir röportajda Nisa Bölükbaşı ile ayrıldıklarını itiraf etti. Yağcı, “İlişkimizin bitme sebebi şiddetli geçimsizlik. Bitti gitti. Fotoğrafları silmedim Napayım hemen çocuk gibi sileyim mi? “Ayrıldık hemen siliyorum takipten çıkıyorum lanet olsun” böyle mi yapayım? Nisa’ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı.” diyerek şok etti.

Nisa Bölükbaşı, eski sevgilisinin bu sözlerine anında cevap verdi. Bölükbaşı, “Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur.” diyerek Barış Murat Yağcı’ya gönderme yaptı.

Nisa’nın bu sözleri Barış Murat Yağcı’nın fanlarını oldukça kızdırdı. Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler