Ana SayfaDedikoduAyrılmadık Diyen Barış Murat Yağcı'dan Beklenmeyen Hamle

İlgili Postlar

Ayrılmadık Diyen Barış Murat Yağcı’dan Beklenmeyen Hamle

Fenomen yarışma Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, adadan döndükten kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamışlardı. Geçtiğimiz hafta ayrılık haberleri ile gündeme gelen Yağcı, Bölükbaşı çiftinin cephesinde flaş gelişme yaşandı. Ayrılmadık diyen Barış Murat Yağcı’dan beklenmeyen hamle geldi. İşte detaylar;

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü. Sosyal medyadan öğrenilen ilişkinin ayrılığı da sosyal medyadan öğrenildi. Nisa Bölükbaşı yaptığı bir paylaşımla Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Gönderme

Barış Murat Yağcı, ayrıldığı sevgilisi Nisa Bölükbaşı‘na gönderme yaptı. Instagram‘dan fotoğraf paylaşan oyuncu, Victoria Holt romanlarında yer alan bir sözü yazdı. Yağcı, “Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir” notunu düştü.

Yağcı, kitabında, “Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. ‘Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım’ diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu” sözleriyle, tepki toplamıştı. Bölükbaşı, dün Instagram’dan, “Barış ile olan ilişkimizi, saygı sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” demişti.

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Göndermesi

Ayrılmadık Diyen Barış Murat Yağcı’dan Beklenmeyen Hamle

Survivor yarışmasında tanışıp, yarışmanın sona ermesiyle birlikte aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın, geçtiğimiz haftalarda aldıkları ani kararla ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Ayrılığın ardından bir açıklama yapan Yağcı, ayrılmadıklarını söyleyerek, “Nisa ile ayrılmadık. İlişkimizi gözlerden uzak yaşıyoruz” ifadelerini kullanmasıyla kafaları karıştırmıştı.Geçtiğimiz haftalarda Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan’a giderek tatil yapan çift, tatilin arından bazı konularda fikir ayrılıkları yaşadığı iddia edilen ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı.


Ayrılık sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barış Murat Yağcı, “Nisa ile gözlerden uzak, seviyeli bir şekilde görüşüyoruz” diyerek kafaları karıştırdı. Bütün bu olayların ardından flaş bir gelişme yaşandı. Yağcı, Nisa Bölükbaşı’yı Instagram’dan takip etmeyi bıraktı. Bölükbaşı ise Yağcı’yı takip etmeyi sürdürüyor.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler