Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı'dan Cemal Can Göndermesi

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Göndermesi

Bir süredir küs oldukları iddia edilen Survivor 2020 yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven ile ikincisi Barış Murat Yağcı, arasında sular durulmuyor. İkilinin arası yine neden bozuldu? Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can göndermesi geldi. İşte detaylar;

“Sonra Sosyal Medyadan Öğrendim…”

……Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. ‘Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem’ dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, ‘sileceksin’ dedim. Sürekli ‘Seninle evleneceğim’ diyor ya, ben de ‘Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum’ dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz.”

Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı Küstü

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı Takipçilerinin İçine Su Serpti

Survivor sonrası aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı’nın birlikteliği tam gaz devam ediyor. Yağcı, bir takipçisinin “Nisa ablayı seviyor musun? Nisa’yı nasıl sevdiğini bize fotoğrafla gösterir misiniz?” sorusuna bakın hangi fotoğrafla yanıt verdi…

Barış Murat Yağcı’nın 2018 yılında dünyaca ünlü fitness modeli Jen Selter’ın fotoğraflarının altına attığı yorumlar tartışma yaratmıştı. Yağcı bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapma gereği duymadı.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Göndermesi

Best Model seçilen, modellik ve oyunculuk yapan Survivor‘daki ikinciliğinin ardından da kitap ve şarkı çıkaran Barış Murat Yağcı, “Her Şeye Rağmen” kitabındaki “Kazanan kişinin hiçbir zaman Survivor olduğunu düşünmedim” ifadesinin sosyal medyada yayılması gündeme bomba gibi düştü.

Barış Murat Yağcı, “Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki. Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor” ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı, “O zaman sen neden ‘Survivor’ olamadın?” sorusuna ise “Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü” yanıtını verdi.

Cemal Can Canseven Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler