Ana SayfaKimdirTolga Akış Kimdir?

İlgili Postlar

Tolga Akış Kimdir?

Zeynep Bastık’ın sevgilisi ve menajeri Tolga Akış kimdir? Tolga Alkış kaç yaşında? Tolga Akış aslen nereli? Tolga Akış hangi burç? Tolga Akış hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tolga Akış Kaç Yaşında? Tolga Akış Aslen Nereli? Tolga Akış Hangi Burç?

Tolga Akış 1 Ocak 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Tolga Alış, Oğlak burcudur.

Tolga Akış Kimdir?

Tolga Akış eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Tolga Akış liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü”ü  kazanmış ve okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Ardından İstanbul’da çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kendin ait dijital ajans şirketi kurmuştur. Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile  birlikte olan Tolga Akış’ın 7 Haziran 2020’de nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Aynı zamanda nişanlısının menajerliğini yapan Tolga Akış Zeynep Bastık’ı konserlerinde de yalnız bırakmamaktadır.

Youtube üzerinden en çok konuşulan ve coverları en çok dinlenen isimleri arasında yer alan Zeynep Bastık, sevgilisi Tolga Akış ile evlenmeye hazırlanıyor. İddialar üzerine açıklama yapan Zeynep Bastık, ‘Bir terslik olmazsa 7 Haziran’da evleniyoruz’ dedi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler