Ana SayfaKimdirAltan Turan Kimdir?

İlgili Postlar

Altan Turan Kimdir?

2020 yılında çıkardığı ilk şarkısı ‘Manşet’le dinlenme rekorları kıran ve 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Şarkı’ ödülüne layık görülen aranjör, bestekar, gitarist ve solist Altan Turan kimdir? Altan Turan kaç yaşında? Altan Turan nerede doğdu? Altan Turan aslen nereli? Altan Turan hangi burç? Altan Turan hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde…

Altan Turan kaç yaşında? Altan Turan nerede doğdu? Altan Turan aslen nereli? Altan Turan hangi burç?

Altan Turan 1 Ocak 1980 İstanbul doğumlu ve oğlak burcudur.

Altan Turan kimdir?

Altan Turan uzun yıllardır Türkiye ve yurtdışında birçok albüme eşlik etti. Son yıllarda ise sayısız aranje yaptı. Aynı zamanda müzisyen kimliği de var. Gitar çalmayı çok sevdiğini belirten Turan, Ferhat Göçer,Zara, Kubat, Ajda Pekkan, Kibariye, Sinan Akçıl gibi isimlere sahnede gitarıyla eşlik etti. Türkiye’nin en iyi isimleriyle çalışmasıyla tecrübe kazanan şarkıcı bir röportajında “Müzik evrenim sınırsız olduğu için şarkı da söylemek istedim.” dedi.

2020 yılında çıkardığı ilk şarkısı ‘Manşet’le dinlenme rekorları kıran ve 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Şarkı’ ödülüne layık görülen aranjör, bestekar, gitarist ve solist Altan Turan, yeni şarkısı ‘3 Harfli Aşk’ı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Sözü, müziği, mix’i ve aranjesi Altan’a ait ‘3 Harfli Aşk’ klipsiz yayınlanmasına rağmen büyük ilgi gördü. Tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkıya klip çekilmesi için hayranları, Altan Turan’a yorum yağdırdı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler