Ana SayfaKimdirKaan Demirağ Kimdir?

İlgili Postlar

Kaan Demirağ Kimdir?

Şu sıralar sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile nişanlanmasıyla gündemde olan Kaan Demirağ kimdir? Kaan Demirağ kaç yaşında? Kaan Demirağ aslen nereli? Kaan Demirağ nerede doğdu? Kaan Demirağ hangi burç? Kaan Demirağ ile ilgili tüm merak edilenler haberimizin devamında…

Kaan Demirağ kaç yaşında? Kaan Demirağ aslen nereli? Kaan Demirağ nerede doğdu? Kaan Demirağ hangi burç?

Kaan Demirağ 1 Ocak 1984 İstanbul doğumlu ve oğlak burcudur.

Kaan Demirağ kimdir?

HD Grup’un lideri konumunda bulunan Kaan Demirağ, 37 yaşındadır. Burger House,Tadım Pizza, HD İskender, HD Döner ve Pidem gibi önemli restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran HD Grup’un Genel Başkanı olan Kaan Demirağ, köklü bir aileye mensuptur. Sporla yakından ilgilenen genç iş adamı, düzgün fiziğiyle dikkat çekmektedir. Kaan Demirağ ilk evliliğini Nur Atan ile gerçekleştirmiştir.

Eski eşi Nur Atan’a evlilik teklifinde bulunurken uçaktan paraşütle atlayan Kaan Demirağ, bu sefer sessiz sakin bir teklifte bulundu. Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticisi olan Kaan Demirağ, yeni nişanlısı Aslışah Alkoçlar’ın aşçılık eğitimi almasını da destekledi. Kaan Demirağ ve Aslışah Alkoçlar’ın düğün tarihi ise henüz netlik kazanmadı. Pandemi sürecinin sona ermesini bekleyen genç çift düğünlerini İstanbul’da yapmayı planlıyor. Şimdiden gelinlik arayışı içerisine giren Aslışah Alkoçlar’ın modacılarla görüştüğü öğrenildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler