Ana SayfaDedikoduAlmeda Abazi'den Aile Paylaşımı

İlgili Postlar

Almeda Abazi’den Aile Paylaşımı

2014’ta aşk yaşamaya başlayan ve 2017 yılında dünyaevine giren Almeda Abazi ve oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz haftalarda çocukları Efehan ve Alina ile birlikte tatil sezonunu Bodrum’da açmıştı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Sayışman Ailesi’nden Almeda Abazi’den aile paylaşımı geldi.

5 Yıl Önce Evlendiler

Beş yıl önce nikah masasına oturan ve ünlüler dünyasının popüler çiftlerinden olan Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman, 2019’da oğulları Efehan’ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çift, Haziran 2021’de ise Alina adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı.

Daha önce birçok projede yer alan ve Survivor ile tanınan Almeda Abazi, geçtiğimiz aylarda “Ben oyunculuğu bıraktım, zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım” şeklinde konuşmuştu.

Sezonu Bodrum’da Açtılar

Çocuklarıyla gözlerden uzak bir hayat süren Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti, çocukları Efehan ile Alina’yla birlikte önceki gün Bodrum’da bir otelde tatil sezonunu açmıştı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikiliden Abazi, uzun süre suda kalmıştı.

Bol bol yüzen ve Bodrum’un mavi sularının tadını çıkaran 30 yaşındaki güzel model, kumda abisi Efehan ile oynayan Alina’nın yanına gelmek istemesi ile kızını kucağına alarak onunla ilgilenmişti.

Kısa bir su sefasının ardından Alina’yı babasına teslim eden Abazi bu kez Efehan ile ilgilenmişti. Efehan ile denizde yüzen Abazi’yi eşi Sayışman telefon ile fotoğrafını çekmişti. 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu, denize girmeyi tercih etmeyerek , eşini ve çocuklarını iskeleden izlemekle yetinmişti.

Almeda Abazi’den Aile Paylaşımı

Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiren Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman ve çocuklarıyla jakuzide verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Aynı kareyi yakışıklı oyuncu da kendi Instagram hesabından paylaştı.

Tolgahan Sayışman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler