Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy'un AVM Şıklığı

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’un AVM Şıklığı

Podyumların aranan isimleri arasında yer alan Özge Ulusoy, önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı. Neşesi yerinde olan ünlü model, bir süre mağazaları dolaşıp, alışverişin keyfini çıkardı. Özge Ulusoy’un AVM şıklığı dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar;

Bayramda Tatil Planları Var

Kurban Bayramı’na kadar işleri olduğunu ve bu süre zarfında çalışmaya devam edeceğini belirten Özge Ulusoy, bayram sonrasında ise tatil planları olduğunu söyledi.

Özge Ulusoy’un AVM Şıklığı

Beyaz elbisesi ve şıklığıyla tüm bakışları üzerinde toplayan, basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen 39 yaşındaki manken, alışveriş turu sonrası meydan katında yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy: Kendini Güncelleyen Hayatta Kalır

Fuar alanına köpeği Sherlock birlikte gelen Özge Ulusoy, “Evde bırakmaya içim el vermedi. Ben nereye Sherlock oraya” dedi. Eskiden fuarlara defileye çıkmak için geldiğini söyleyen Ulusoy, “Bir dönem kapandı artık ne yazık ki ama Kendini güncelleyebilen hayatta kalıyor. Malum eskiden sosyal medya yoktu ama artık tüm tanıtımları sosyal medyadan gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“Evlilik Kısmet İşi”

Sevgilisi Faruk Çolakoğlu’yla devam eden ilişkisi sorulan Ulusoy, “İnşallah birlikteliğimiz evlilikle taçlanır. Evlilik işi kısmet işi. İlk başta sevdiğim insan yanımda olsun, biz mutlu olalım yeter. Her şey zamanı geldiğinde olur.” dedi.

“Çocukluk Hayalim Astornot Olmaktı”

Adana’da gelinlik defilesinde podyuma çıkacak olan Ulusoy, “Evlilik hayaliniz var mıydı?” soruna esprili bir yanıt vererek herkesi kahkaya bodu. Özge Ulusoy şu yanıtı verdi;

Çocukluğumda hiç gelinlik hayali kurmadım. Küçükken astronot olma hayalim vardı. Astronot olamadım ama ona yakın bir meslek olan mankenliği seçtim. Devamlı havadayız, sürekli uçakla seyahat ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler