Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy'dan Velihat Açıklaması

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Velihat Açıklaması

Adana’da gerçekleştirilen Fashion Breeze Adana defilesinde moda rüzgarı esti. Özge Ulusoy, Wilma Elles, Ece Gürsel, Açelya Kartal, Hande Taşkın gibi ünlü mankenler, podyumda boy gösterdi. Basın mensuplarıyla kısa bir röportaj yapan Özge Ulusoy’dan velihat açıklaması geldi. İşte ünlü manken Ulusoy’un o açıklamaları;

Podyumda Özge Ulusoy Rüzgarı Esti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valiliği, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği organizasyon hakkında, ilin isminin moda ile de anılıyor olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Adana modasına desteklerinin süreceğini belirtti.

Özge Ulusoy’dan Velihat Açıklaması

Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, yeni jenerasyonda çok başarılı mankenlerin olduğunu söyledi. Ünlü model, veliahtı olarak Miss Exclusive of the World üçüncü güzeli Açelya Kartal’ı gösterdi. Veliahtını ilan etmesinin mankenliği bırakacağı anlamına gelmediğini vurgulayan Ulusoy, uzun yıllar daha işini severek yapmaya devam edeceğini söyledi.

 “Çocukluk Hayalim Astornot Olmaktı”

Adana’da gelinlik defilesinde podyuma çıkacak olan Ulusoy, “Evlilik hayaliniz var mıydı?” soruna esprili bir yanıt vererek herkesi kahkaya bodu. Özge Ulusoy şu yanıtı verdi;

Çocukluğumda hiç gelinlik hayali kurmadım. Küçükken astronot olma hayalim vardı. Astronot olamadım ama ona yakın bir meslek olan mankenliği seçtim. Devamlı havadayız, sürekli uçakla seyahat ediyoruz.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy, Hayranlarından Gelen Soruları Yanıtladı!

Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan manken Özge Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı. Özge Ulusoy, bir takipçisinden gelen “İddiaya girerim hiçbir sevgilin senden uzun olmamıştır” yorumuna dikkat çeken bir karşılık verdi. 1.80 cm. boyundaki Ulusoy, Faruk Çolakoğlu’yla karesini paylaşarak, “Senin iddia gitti. Sevdiğim benden çok uzun. Hatta benim botlarda topuk var” mesajını yazdı.  Aşkı da tarif eden Özge Ulusoy, “Bulması zor olan ama kıymetli bir his. Aşk benim için çok kıymetli” demişti. Ünlü model, “Podyumlara veda etmeyi planladığınız bir tarih var mı?” sorusu üzerine ise “Vücudum izin verdiği sürece böyle bir planım yok. Hep beraber yaşayıp göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler