Ana SayfaDedikoduHakan Kurtaş Aşka Geldi

İlgili Postlar

Hakan Kurtaş Aşka Geldi

‘Bir Çocuk Sevdim’ dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Hakan Kurtaş aşka geldi. Ünlü oyuncu senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığını ilan etti. Uzun süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Çarpıcı İddia

“Baba” dizisinde rol alan oyuncu Özye Yağız, geçtiğimiz aylarda Gökberk Demirci ile ilişkisini noktalamıştı.

Snob Magazin’de yer alan habere göre; Sürpriz ayrılık sonrası sosyal medyada çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Baba dizisinin Büşra’sı Özge Yağız ile İlhan’ı Hakan Kurtaş’ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Hakan Kurtaş Kimdir?

Özge Yağız’dan Ruh Eşi Açıklaması

Çok renkli ve enerjik olduğunu söyleyen Yağız, “Ama bir yandan da hassas ve kırılganım. Bu da dışarıya yansıyor. Ayrıca azimliyim, titizim ve duygusalımdır. Çabuk etkileniyorum” dedi.

Oyuncu, uyku totemi olduğunu açıkladı: “Şöyle derim ‘Bu gece güzel uyursam yarın kesin şu olacak’ gibi şeyler…” Yağız, aşk hakkında ise şu açıklamayı yaptı:

“Aşk müthiş bir şey ama gözü kör etmemeli. Aşk benim için anlayış ve tutku. Ama daha çok tutku. İlişkide zekâ beni çabuk tavlar.” Özge Yağız, oyunculuğa dair en büyük hayalinin Haluk Bilginer’le oynamak olduğunu söyledi ve ekledi: “Şu an aynı işteyiz.” Yağız, “Oyunculuk ruh eşim. Bu mesleğe başladığım andan itibaren ‘Zaten başka bir meslekte olamazmışım’ dedim” açıklamasını yaptı.

Özge Yağız Kimdir?

Hakan Kurtaş Aşka Geldi

Daha önce ‘A.Ş.K’, ‘Son Aşk’, ‘Dolunay’, ‘Çarpışma’ ve ‘Mucize Doktor’ gibi dizilerde rol alan 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu, aşka geldi. Bir süredir Pınar Bulut ile aşk yaşayan oyuncu, 521 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından sevgilisiyle öpüştüğü pozunu yayınladı.

Hakan Kurtaş’ın “Gülmek için yaratılmış” notuyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler