Ana SayfaDedikoduAlp Kırşan'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Alp Kırşan’dan Samimi Açıklamalar

Bir süredir Bodrum’da yaşayan Alp Kırşan’dan samimi açıklamalar geldi. Çocuklarıyla ilişkisi, eşi Zeynep’le birlikte İstanbul’dan taşınma fikri, hem yarıştığı hem de sunuculuğunu yaptığı ‘Survivor’ın en büyük zorluğu ve yeni projesi hakkında Beste Sırapınar’a samimi açıklamalarda bulundu.

“Hep Baba Olma Hedefinde Yürüyen Bir Adamım”

“Alp Kırşan nasıl bir baba olacağını hayal etmiş miydi? Şunu asla yapmam deyip, oğullarınız olunca yaptığınız bir şey oldu mu?” sorusuna yanıt verdi. 42 yaşındaki oyuncu, “Hep evcimen, baba olma hedefinde yürüyen bir adamdım. Bu evlenme duygusu bizim sektörde çok kale alınan bir şey değil. Alındığı zaman da beş tane, sekiz tane falan olması gerekiyor haliyle. Ben öyle bir insan değilim. Zeynep’le tanıştıktan sonra taşlar da yerine oturdu ve evlendik. ‘Yapmam’ deyip, yaptığım hiçbir şey olmadı. Ama Zeynep için daha zor oldu. Atıyorum, ‘Bezelye yemem’ deyip, çocuklara mama hazırlarken bezelyeyi tatmak zorunda kaldı. Hem çocuklar hem benimle ilgili ‘Yapmam’ deyip ne varsa Zeynep yaptı. Çünkü çiğ tavuk bile yeriz gerekirse çocuklar için” dedi.

Alp Kırşan’dan Samimi Açıklamalar

Kırşan, “Efe ve Ata’nın özel hayatına, kariyer hayatına karışacağınız, müdahale edeceğiniz durumlar olur mu?” sorusunu şöyle yanıtladı:

Efe basketbol oynuyor. Basketbol çok elit bir spor. Takım sporları, bireysellere göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Paylaşmayı ve destek olmayı öğretiyor. Efe şu an bu yolda ilerliyor. ‘Ne olacaksın?’ diye soruyorum, ‘Basketbolcu olacağım’ diyor. Bu benim için gurur kaynağı. Efe de ‘Futbolcu olacağım’ diyor. Onun dışında istediklerini yapma konusunda özgürler, sonuçta hayat onların. Uyarmamız gereken yerlerde son nefesimize kadar enselerinde olacağız tabii ki. Onun dışında kadınlarla ilişkileri konusunda birkaç kırmızı çizgim var. Eğer şiddet gibi bir şey duyarsam başka bir gezegen tercih edebilirler. Başka hiçbir şey demem, destek.

Bodrum’a Neden Taşındı?

“Survivor’da hem yarıştınız hem de uzun yıllar sunuculuk yaptınız. Sizce Survivor mı daha zor, çocuk büyütmek mi?” sorusuna da cevap veren ünlü isim, “Bence Survivor. Çünkü orada o açlıkla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Şehir şartlarında çocuk büyütmek kolay, kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. Ki işin ucunda aile olduğu için çoğu şeyi tolere etmek daha kolay” ifadelerini kullandı.

Bodrum’a taşınma fikrinin nereden çıktığı hakkında konuşan Alp Kırşan, “Bodrum’a aşık bir insanım. İstanbul’da Maslak’ta 1+1 evde otururken, oradaki acelecilik beni yordu. Birden Zeynep’le böyle bir karar aldık. Tek sıkıntı iş olayıydı. Orada da Acun Ilıcalı devreye girdi. ‘Bu kararına saygı duyacağım’ diyerek, benim tüm biletlerimi karşıladı. ‘Neden dokuz yıl önce buraya geldin?’ dersen de o kadar büyük hırslarım yok. Benim hırsım vatana millete faydalı çocuk yetiştirmek. Öyle onu da alayım, bunu da alayım falan filan öyle bir insan değilim. O yüzden Bodrum, aile düzenim doğru seçim. İstanbul’a ayaklarım gitmiyor artık” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler