Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay'dan Yeni Dizisi İle İlgili Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan Yeni Dizisi İle İlgili Samimi Açıklamalar!

Ekranın sevilen oyuncularından Birce Akalay, yeni dizisi ile ekranda yer almaya hazırlanıyor! İlk bölümüyle 7 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan ‘Ağlama Anne’ dizisinin ‘Alev’i Birce Akalay, seyirciyi bolca ağlatacağa benziyor. İşte Birca Akalay’dan yeni rolü ile ilgili açıklama…

Birce Akalay İsyan Etti!

Yeni Dizi, Ağlama Anne…

Çok yakında Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ağlama Anne, sezona iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Ağlama Anne dizisine geri sayım başladı! Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Feride Kaytan’ın oturduğu ‘Ağlama Anne’de; Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğlulları, Selim Bayraktar, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay, “Bol bol belgesel izledim çünkü gerçek bir hapishane ortamını yaşamadım…

İlk defa böyle bir dram rolü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Birce Akalay, ‘Ağlama Anne’de yaptığı bir hatayla gençliğini, kendi ve ailesinin hayatını mahveden ‘Alev’ karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu Birce Akalay rolü ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birce Akalay, “Bol bol belgesel izledim çünkü gerçek bir hapishane ortamını yaşamadım. Hatta izlediğim belgesellerden birinde, ‘bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum’ aynı suçtan hüküm giymiş bir kadın mahkumun hikayesine denk geldim. İçselleştirme süreci benim için hiç bitmeyecek, çok zor bir kadın hikayesi bu. Bunun dışında genel olarak kişileştirme sürecimde yazarak çalışıyorum” dedi.

Barış Murat Yağcı’dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler