Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: Ağlamadım,Ağlamam

İlgili Postlar

Demet Akalın: Ağlamadım,Ağlamam

Gündemi belirleyen teve2’de yayınlanan 2.sayfa programına Şarkıcı Fatih Ürek’de konuk oldu,program da gündem üstüne gündem konuşuldu!

Fatih Ürek kimdir?

Fatih Ürek,canlı yayında Zeki Müren’le nasıl tanıştığını şu sözlerle anlattı;

Zeki Müren kimdir?

“Hırs yaptım,onun assolist olduğu mekanda bende oldum”

“Çok enteresandır,ben çocukken sanki Zeki Müren bizim akrabamız da sanki bir gün bize oturmaya gelecekmiş sanırdım.Yıllar sonra Zeki Müren’le nihayet karşılaştım.Bodrum’da ilk şarkı söylemeye başladığım dönemdi.Zeki bey orada beni dinledi. Ben de yanına gittim tanışmak için bana ‘Zeki beyle tanışırken paşam de’ dediler. O zaman Han vardı, orada söylüyordum.Ben yanına gittim.Resim çektirmek istedim ‘Hayır efendim gözlerim ışığı almıyor şu anda’ dedi. Zeki Müren’e ‘birbirimize benziyoruz’ dediğim de ‘Sen ne güzel çocuksun’ dedi. Ben kendime söz verdim çok çalışacağım diye. Zeki Müren’in assolist olduğu mekana hırs yaptım ben de assolist oldum.”

Cem ve Defne hakkında da konuştu.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çifti hakkında çıkan evlilik iddialarını Fatih Ürek, “Bence onlar evlenmezler. Defne Samyeli’nin bu kadar haberi yoktu magazinde. Hemen evlilik yakıştırması yapılıyor. Defne çok tatlı bir kız. Sahne fiyatı da artmıştır böylece” şeklinde yorumladı.

“Demet,Okan’a kefil olmadı!”

Programda Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında da konuşan Fatih Ürek şu şekilde yorumladı;

“Demet Akalın boşandıktan sonraki akşam beni aradı, “Şu mobilya işini halledelim seninle” dedi. O gün ben Nur Yerlitaş’ın fotoğrafını çekip koymuştum. Demet çok hassastır. Bir baktım demet Akalın beni silmiş. Ona destek olmamı bekledi tabii. Demet Akalın’la Okan Kurt, bir daha bir araya gelmezler. Çünkü Demet çok kırgın, tabi ki bu yaşananlardan haberi yoktu. Başına bunların geleceğini tahmin bile edemezdi. Okan kendi ailesini seçti. Biz aslında birlikte çok güzel eğlenirdik. Demet, Okan’ın borcuna kefil olmadı.”

“Boşanma sürecinde hiç ağlamadım”

Konuşmalar devam ederken 2.sayfa programına telefonla bağlanan Demet Akalın, “Ben adamdan boşandım ne kefil olması.Benim için asla geri dönüş yok. O sayfa bir kere kapandı bana onunla ilgili bir şey sormayın artık. Yalnızlık diye bir şey yok gerçekten aşırı yoğunum. Boşanma sürecinde hiç ağlamadım. İnsanların içinde ağlayacak halim yok. Zor bir süreç ama atlatacağım. Hira bir günde olgunlaştı resmen. Psikolojik bir sıkıntısı yok gayet iyi. Hira bu durumdan etkilenmiyor, Okan beni artık hiç ilgilendirmiyor. Herkesin kendi hayatı. Hira’nın babasına baba beni bırakıp niye gidiyorsun diye bir şey yok,yalan. Hatta Hira, Okan’a “Baba sen git” diyor şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler