Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ el dublörü kullanıyormuş!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ el dublörü kullanıyormuş!

Son dönem film ve dizilerin gözde oyuncusu,son yaptığı filmde elleriyle dikkat çekti,daha önceki filmlerinde dublör kullanmış!

4 Ocak’da izleyicileriyle buluşacak olan Organize İşler 2 adlı filmde Sarı Saruhan adlı karakteri oynayan Tatlıtuğ’un film için büründüğü görüntü basına yansıdı. Göbekli,Saçları ve sakallarıyla dikkat çeken maço bir karakteri oynayan Tatlıtuğ’u görenler resmen tanıyamadı.Ardından da sosyal medya da bu görüntüyle ilgili ateşli tartışmalar çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Bu haliyle bile yakışıklı!

Herkesin düşündüğü aynı. Tatlıtuğ’un film için büründüğü bu özensiz görüntüyle bile çok yakışıklı görünüyor olmasıydı. Bazı sosyal medya takipçileri “Kıvanç bu haliyle bile Türk erkeklerinin çoğundan daha da yakışıklı” yorumunu yaptı. Tatlıtuğ’u dizilerden ve filmlerinden tanıyan yurt dışındaki takipçileri de ilk anda çok şaşırdılar,daha sonra onlar da yakışıklı göründüğünü savundular.

2002 yılında Best Model of The World seçildikten sonra kariyerinin basamaklarını da hızla tırmanan Tatlıtuğ, Amerikalılar Karadeniz’de 2 filminde rol aldı. Ardından kamera karşısına geçtiği Gümüş dizisiyle bir anda ekranın paylaşılmaan dizi yıldızlarından birisi oldu.

Tek kusuru elleri!

Kıvanç Tatlıtuğ’un üzerinde konuşulabilecek tek kusuru: Elleri! Bir dönem rol aldığı Cesur ve Güzel dizisinde elleri çok konuşuldu. Birçok kişi oyuncunun parmaklarını kısa ve kalın olduğunu sosyal medya da dile getirmişti. Hatta bu eleştirilere Karşılık Tatlıtuğ, Cesur ve Güzel dizisinin bazı sahnelerinde el dublörü kullanmasıyla gündeme gelmişti. İşte bu da yakışıklılığı uluslararası standartlarda kabul gören Kıvanç Tatlıtuğ’un en büyük derdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler