Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir'e Hapis Yolu Görünüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir’e Hapis Yolu Görünüyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 92. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, afişleri gördükten sonra Almanya’ya gitmekten vazgeçiyor. Fekeli, Almanya’ya gidip Fikret’in oraya gitmediğini öğreniyor. Fikret, Demir’in çiftliğini ateşe veriyor. Demir, Fekeli’yle Fikret yüzünden tartışıyor. Fekeli’nin, sert çıkmasıyla Demir, silahını çekip onu vuruyor. Demir’e, hapis yolu görünüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir’e Hapis Yolu Görünüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Fikret’in annesinin kız kardeşine yazdığı mektubu Çukurova sokaklarına astırıyor. Bunu gören Fikret, Almanya’ya gitmekten vazgeçip Ümit’in evinde kalmaya başlıyor. Almanya’daki arkadaşının arayıp Fekeli’ye, kendisinin orada olduğunu söyleyen bir telgraf çektiriyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 92. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret Ümit’den, Demir’le ikisinin çektiği fotoğrafları Züleyha’ya postalamasını istiyor. Ama Ümit, postalamıyor. Sevda, Ümit’in kızı olduğunu öğrendikten sonra kalp krizi geçiriyor. Hastaneden çıktıktan sonra Ümit’in yanına giden Sevda, kapıdan kovuluyor. Sevda, onu kendisinden zorla aldıklarını söylüyor.

Ama Ümit ona inanmıyor. Ümit, Demir’i arayıp onunla buluşuyor. Fotoğrafları gösterip birinin gizlice kendilerini çektiğini söylüyor. O fotoğraflardan bir tanesini Müjgan bulup saklıyor. Züleyha, Adnan’ın doğum günü için büyük bir parti veriyor. Demir, partide Adnan’a babasının da ismini verdiğini açıklıyor.

Züleyha, çok mutlu oluyor. Ümit, partiye gelip onları öyle mutlu bir şekilde görünce kötü oluyor. Fekeli, Almanya’ya gidip Fikret’in oraya gelmediğini onun arkadaşından öğreniyor. Hemen Çukurova’ya geri dönüyor. Gaffur, çiftlikten kovulduğu için yevmiye usulu çalışmaya başlıyor. Yatacak yer bulamayınca gizlice çiftliğe gidip ahırda yatıyor. Fikret, atları serbest bırakıp ahırı ateşe veriyor.

Gaffur, alevlerin arasından kurtulup partiye gidip çiftliğin yandığı haberini veriyor. Bunun üstüne Demir, Fekeli’yi çarşıda görüyor ve yeğenine sahip olmasını ondan adam olmasını istiyor. Fekeli Demir’e, önce onun adam olmasını Fikret’in ölmüş annesini afişe edip iffetsizlikle suçladığını söylüyor.

Demir, Fekeli’den özür dilemesini istiyor. Fekeli, özür dilemeyeceğini söyleyince Demir, silahını çekip Fekeli’yi üç yerinden vuruyor. Kanlar içinde kalan Fekeli, yere yığılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’den Züleyha’ya Büyük Sürpriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler