Ana SayfaDizilerAlev Alev 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çiçek'i Zor Günler Bekliyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çiçek’i Zor Günler Bekliyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, tutuklanıp hapse atılıyor. İçeri girmesine İskender’in yardımcı olduğunu anlayınca ondan intikam almak için önce Rüya’nın babasının ölümünü onun üzerine atıyor. Sonra Bülent’in, cesedini buldurup cinayeti İskender ile Çiçek’in işlediğini ihbar ettiriyor. Çiçek’i, zor günler bekliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek’i Zor Günler Bekliyor!

Alev Alev 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çelebi, işlediği bir çok suçtan yargılanmak üzere hapse atılıyor. Kendisinin hapisten çıkmasının zor olduğunu anlayan Çelebi, tüp suçları İskender’e atmak için avukatıyla planlar yapıyor. Cemre, Çelebi’den boşanıyor ve mahkeme kararıyla kızının velayetini de alıyor.

ALEV ALEV 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan ile Ömer, Cemre’ye muhteşem bir karşılama hazırlıyor. Rüya, Cemre’ye sürpriz yapıp yeni bir ev tutuyor. Depodaki eşyalarına da getirtiyor. Ömer ile Cemre, evi boyayıp yerleştirmeye başlıyor. Çelebi, Rüya’yı yanına çağırıyor. Ona, babasının ölümüne İskender’in neden olduğunu, elinde bunu ispatlayacak görüntüler olduğunu söylüyor.

Rüya, görüntüleri izleyip İskender’in babasını evden zorla çıkarttığını görüp hemen onun hakkında şikayette bulunuyor. İskender, göz altına alınıyor. Çiçek, Rüya’yı kaybetmek uğruna İskender’e babasının yerini kendisinin söylediğini, durumun gördüğü gibi değil onun babasını kurtarmak için evden çıkarttığını söylüyor.

Rüya, Çiçek’in bu yaptığını kabul etmeyip onu kovuyor. Daha sonra düşünüp Çelebi’nin yapmak istediği şeyi anlıyor ve İskender’e olan şikayetini geri çekiyor. Çelebi, bu sefer avukatına Bülent’in cesedini bulup cinayeti Çiçek ile İskender’in işlediğini ihbar etmesini istiyor.

Ömer, Cemre’yi yemeğe çıkarıyor. Ardından onu sahile götürüp, hazır olduğu zaman kendisiyle evlenmek isteyip istemediğini soruyor. Rüya, İzmir’deki iş teklifini kabul edip oraya taşınmaya karar veriyor. Ömer, bu durumu öğrenince çok üzülüyor. Polisler gelip Tomris’i teşhis için hastaneye götürüyor. Bulunan cesedin Bülent’e ait olduğu ortaya çıkıyor.

Çiçek, kara kara düşünmeye başlıyor. Polisler yine eve gelip, Çiçek’i Bülent’i öldürmek suçundan göz altına alıyor. Atlas, Çiçek’in arkasından ‘Anne’ diye bağırıp ağlıyor. Rüya, Çiçek’in götürülmesini öylece izliyor. Ardından İskender’de, cinayet suçlamasıyla göz altına alınıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler