Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir'den Züleyha'ya Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’den Züleyha’ya Büyük Sürpriz!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 92. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevda, Ümit’in kızı olduğunu öğrenince düşüp bayılır. Fikret, amcasını dinlemeyip Demir’den intikam almak için bu sefer onun çiftliğini ateşe verir. Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demir’den Züleyha’ya büyük sürpriz geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir’den Züleyha’ya Büyük Sürpriz!

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 2. fragmanında; Sevda, Ümit’e onu yıllardır aradığını, bırakmadığını söylüyor. Ancak Ümit, ona inanmayıp dönüp gidiyor. Demir, bir basın açıklamasıyla Adnan’a, öz babasının ismini verdiğini açıklıyor. Ümit’le buluşan Demir, ondan fotoğrafların hesabını soruyor. Fekeli ile Demir, restleşiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 2. fragmanı….

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, amcasıyla ve teyzesiyle vedalaşıp Almanya’ya gitmek için yola çıktığında Demir’in Çukurova duvarlarına yapıştırdığı afişleri görür. Annesini böylesine küçük düşürdüğü için Demir’e kini daha da artar ve gitmekten vazgeçer. Müjgan, Fikret’in gittiğini düşünüp Ümit’le dertleşir.

Ümit, Züleyha’nın bulması için Demir’in arabasına bilekliğini gizlice koyar. Demir, bilekliği bulunca gidip Ümit’le konuşur. Ona, Züleyha’yı çok sevdiğini ve onun yapmak istediği şeyden vazgeçmesini ister. Ümit, onun Züleyha’yla mutlu olduğuna inanmak istemez. Demir, artık Ümit’e sert konuşmak zorunda kalır.

Ümit, Fikret ile bir araya gelip Demir’den intikam almak için bir plan yapar. Demir’i gece vakti arayan Ümit, onsuz bir hayat istemediğini ve canına kıyacağını söyler. Apar topar Demir, Ümit’in evine gider. Onu, hastaneye götürmek ister. Ama Ümit, rezil olacağını söyleyince Demir, onu duşa sokar.

Ümit, bornozla Demir’in yanındayken Fikret onların fotoğrafını gizlice çeker. Sevda, sabaha karşı gelen Demir’in Ümit’in yanında olduğunu anlar. Züleyha ise Demir’e, haber vermeden gittiği için onu çok merak ettiğini söyler. Demir, iş yerinde yangın çıktığı yalanıyla Züleyha’yı kandırır.

Ertesi gün Sevda, Ümit’in yanına gidip Demir’in yakasını neden bırakmadığının hesabını sorar. Ümit ise, onun hala kendisinin kim olduğunu anlayamadığını söyleyip çocukluk fotoğrafını ona gösterir. Onun yıllar önce arkasına bile bakmadan terk ettiği kızı olduğunu itiraf eder. Sevda, duydukları karşısında donup kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm Fragmanı Yayında! Fikret Demir’in Çiftliğini Ateşe Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler