Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm Fragmanı Yayında! Fikret Demir'in Çiftliğini Ateşe Veriyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm Fragmanı Yayında! Fikret Demir’in Çiftliğini Ateşe Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 91. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Demir’in Çukurova duvarlarına yapıştırdığı afişleri gördükten sonra Almanya’ya gitmekten vazgeçiyor. Ümit’le iş birliği yapıp Demir’i tuzağa düşürüyor. Sevda, Ümit’in kızı olduğunu öğreniyor. Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Demir’in çiftliğini ateşe veriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Demir’in Çiftliğini Ateşe Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 1. fragmanında; Sevda, Ümit’in kızı olduğunu öğrenince düşüp bayılıyor. Züleyha, Sevda’yla Ümit’in fotoğrafını görüyor. Fikret, amcasını dinlemeyip Demir’den intikam almak için bu sefer onun çiftliğini ateşe veriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1380269479347810305

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, amcasıyla ve teyzesiyle vedalaşıp Almanya’ya gitmek için yola çıktığında Demir’in Çukurova duvarlarına yapıştırdığı afişleri görüyor. Annesini böylesine küçük düşürdüğü için Demir’e kini daha da artıyor ve gitmekten vazgeçiyor. Müjgan, Fikret’in gittiğini düşünüp Ümit’le dertleşiyor.

Ümit, Züleyha’nın bulması için Demir’in arabasına bilekliğini gizlice koyuyor. Demir, bilekliği bulunca gidip Ümit’le konuşuyor. Ona, Züleyha’yı çok sevdiğini ve onun yapmak istediği şeyden vazgeçmesini istiyor. Ümit, onun Züleyha’yla mutlu olduğuna inanmak istemiyor. Demir, artık Ümit’e sert konuşmak zorunda kalıyor.

Ümit, Fikret ile bir araya gelip Demir’den intikam almak için bir plan yapıyor. Demir’i gece vakti arayan Ümit, onsuz bir hayat istemediğini ve canına kıyacağını söylüyor. Apar topar Demir, Ümit’in evine gidiyor. Onu, hastaneye götürmek istiyor. Ama Ümit, rezil olacağını söyleyince Demir, onu duşa sokuyor.

Ümit, bornozla Demir’in yanındayken Fikret onların fotoğrafını gizlice çekiyor. Sevda, sabaha karşı gelen Demir’in Ümit’in yanında olduğunu anlıyor. Züleyha ise Demir’e, haber vermeden gittiği için onu çok merak ettiğini söylüyor. Demir, iş yerinde yangın çıktığı yalanıyla Züleyha’yı kandırıyor.

Ertesi gün Sevda, Ümit’in yanına gidip Demir’in yakasını neden bırakmadığının hesabını soruyor. Ümit ise, onun hala kendisinin kim olduğunu anlayamadığını söyleyip çocukluk fotoğrafını ona gösteriyor. Onun yıllar önce arkasına bile bakmadan terk ettiği kızı olduğunu itiraf ediyor. Sevda, duydukları karşısında donup kalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fikret İle Ümit Demir’e…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler