Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan'ın Annesinden Gördüğü Eziyet Bitmiyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Annesinden Gördüğü Eziyet Bitmiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet, oğlunun hala Cana ile görüştüğünü öğrenip onu Yasemin’le beş gün içinde evlendirmek istiyor. Sedat’ın kız kardeşi Nalan’ın babasının istediği gibi bir gelin olduğunu düşünüyor. Sedat ile Nalan, yemeğe çıkıyor. Gazeteciler onları yakalayınca Sedat, herkesin içinde Nalan, kabul ederse onunla evleneceğini açıklıyor. Camdaki Kız 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan’ın, annesinden gördüğü eziyet bitmiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan’ın Annesinden Gördüğü Eziyet Bitmiyor!

Camdaki Kız 2. bölüm 1. fragmanında; Rafet, Nalan’ı gelin olarak kabul ediyor. Sedat’ın ne düşündüğü pek önemli olmuyor. Cana ile Sedat, görüşmeye devam ediyor. Nalan, hala annesinden baskı görmeye devam ediyor.

İşte Camdaki Kız 2. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, baskıcı bir anneye sahiptir. Çocukluğundan beri kendisine sürekli baskı uygulayıp, kimseyle görüşmesine izin vermiyor. Hele erkeklerin yanına bile yaklaştırmıyor. Nalan, iç mimarlık bitirip Sedat’ların şirketinde çalışıyor. İşe giderken bile Nalan’ın annesi kızına kat kat iç çamaşırı ve korse giydiriyor.

Sedat ise, Cana isimli kendisinden yaşça büyük evli ve çocuklu bir kadınla ilişki yaşıyor. Babası hala Sedat’ın, o kadınla görüştüğünü öğrenir öğrenmez. Onu evlendirmeye karar veriyor. Karısına, beş gün içinde Yasemin’i isteyip oğlunu evlendireceğini söylüyor. Sedat, Cana ile buluşup babasının kendisini evlendireceğini söylüyor.

Oda, evlenmesinde bir sakınca olmadığını yine görüşeceklerini, evlenirse en azından babasının baskısından kurtulacağını söylüyor. Sedat’ın kız kardeşi, onun Yasemin’le evlenmesini istemiyor. Şirketin tuvaletinde Nalan’la arkadaşının konuşmalarını duyuyor.

Nalan’ın hiç erkek arkadaşı olmadığını duyunca hemen, onun hakkında araştırma yapıyor ve dosyayı babasına veriyor. Babasına, Sedat’ın Nalan’ı görüp beğendiğini söylüyor. Rafet, Nalan’ın babasını arayıp oğlunun kızını görüp beğendiğini söyleyip onların yemeğe çıkmaları için müsaade istiyor.

Sedat, bir kere gördüğü Nalan’la yemeğe çıkıyor. Yemekte onun daha önce hiçbir erkekle yemeğe çıkmadığını öğrenince çok şaşırıyor. Giydiği korseler yüzünden Nalan, yemek bile yiyemiyor. Yemekten sonra gazeteciler Sedat ile Nalan’a sorular soruyor. Sedat, Nalan isterse onunla evleneceğini ilan ediyor.

Camdaki Kız 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sedat İlk Görüşte Nalan’a Aşık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler