Ana SayfaDizilerAlev Alev 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Sonunda Çelebi'yi Alt Ediyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Sonunda Çelebi’yi Alt Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, tarihi eser kaçakçılığından göz altına alınıyor. Bu arada Cemre’ye kızının velayetini vermemek için onu Ozan’la görüntülerini çektiriyor. Cemre, İsviçre’ye gidip Esin Ece’yi mahkemeye getiriyor. Güneş’in velayeti Cemre’ye veriliyor. Cemre, sonunda Çelebi’yi alt ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Sonunda Çelebi’yi Alt Ediyor!

Alev Alev 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İskender, Bülent tam Çiçek’i öldürecekken yetişiyor ve onu etkisiz hale getiriyor. Ama Bülent, başına aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığılıyor. Çiçek, ne yapacağını bilemez halde panik oluyor. Atlas, babasının depodan çıkmadığını görüyor.

ALEV ALEV 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya ile Ömer’in arası düzelmiyor. İkili birbirlerini seviyor. Ama her ikisi de ötekinden ilk adımı bekliyor. Çelebi, tarihi eser kaçakçılığından göz altına alınıyor. Ancak, serbest kalması Dursun Yaman’ın ifadesine kalıyor. Bu arada Çelebi, Ozan’ı öldürmek için amcasıyla bir plan yapıyor.

Ozan, kredi çekip evini ondan geri almak için yanına gelecek. Oda, Ozan’ın iş yerini basıp kendisini korumak için onu öldürecek şekilde plan yapıyorlar. Ozan, kredi çekip evi geri almak için amcasının yanına gidiyor. Amcası silahını çekiyor. Ancak Ozan’ın, anlattıklarından sonra onu öldürmekten vazgeçiyor.

Ozan, evini amcasından geri alıyor. Annesine sürpriz yapıyor. Tomris, serbest bırakılıyor. Atlas, ilk defa anneannesiyle konuşuyor. Bülent’in ortalarda olmaması Tomris’i çok şaşırtıyor. Velayet davası öncesi onun nerede olduğunu araştırıyor. Çiçek, kimseye onun öldüğünü söyleyemiyor.

O İskender’le Çiçek’in aralarında sır olarak kalıyor. Tomris, serbest kalmasının şerefine yemek düzenliyor. Yemekte Ömer, Rüya’yı patronundan kıskanıyor. Atlas, Çiçek’in yatağında yatan Rüya’yı o sanıp babasının depodan çıkmadığını söylüyor. Rüya, depoya gidip Bülent’in kanlı kolyesini buluyor.

O kolyenin Bülent’e ait olduğunu Atlas’tan öğreniyor. Cemre, Esin Ece’yi alıp mahkemede konuşturmak için İsviçre’ye gidiyor. Mahkeme başladığında onunla içeri giriyor. Esin Ece, kendisini bu hale getirenin Çelebi olduğunu söylüyor. Dursun Yaman da, tarihi eser kaçakçılığını Çelebi’yle yaptığını itiraf ediyor.

Hakim, Güneş’in velayetini Cemre’ye veriyor. Çelebi, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye nakil edilirken Cemre, Ozan, Ömer ve Esin ona son selamlarını veriyor.

Alev Alev 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Kızının Velayetini Alıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler