Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Peri Masalı, yeni sezonda izleyicilerin karşısına geçecek. Çekimleri tüm hızla devam eden Bir Peri Masalı dizisinin yapımcılığı Medyapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Merve Çolak ile Çağıl Bocut oturuyor. ilginç hikayesi ile büyük merak uyandıran dizinin baş rollerini; Alina Boz ile Taro Emir Tekin paylaşıyor. Bir Peri Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk bölüm fragmanı yayında.

Alina Boz kimdir?

Tarık Emir Tekin Kimdir?

Bir Peri Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bir Peri Masalı dizisi ilk bölümüyle 21 eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizide; Bir bebek bakıcısı olarak hayatını sürdüren Zeynep’in eline tesadüfen yüklü bir miktarda para geçiyor. Arkadaşıyla birlikte bu parayı sahibine verip vermemek konusunda tartışırken arabayla kaza yapıyor. Zeynep, bu parayı geri vermeyip hayal ettiği hayata kavuşmak istiyor.

İşte Bir Peri Masalı 1. bölüm fragmanı…

 

Fox tv’nin Medyapım imzalı dizisi ‘Zengin Kız’ın ismi Bir Peri Masalı olarak değiştirildi. Yönetmen koltuğuna Merve Çolak ile Çağıl Bocut’un oturduğu dizi, 21 eylül çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

BİR PERİ MASALI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNA KİMLER VAR?

Çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda; Alina BozTarık Emir TekinNazan KesalMustafa Mert KoçHazal Filiz Küçükköse ve Müfit Kayacan gibi birbirinden değerli simler yer alıyor.

BİR PERİ MASALI DİZİNİN KONUSU!

Zeynep, hayatını bebek bakıcılığı olarak sürdürüyor. Hep çok özendiği hayatın hayalini kurarken birden yüklü bir miktarda para buluyor. O parayı arkadaşıyla birlikte sahibine verip vermemekte tartışırken araba kazası geçiriyor. Zeynep, o parayla yaşayacağı hayatı düşünüp hayaller kurmaya başlıyor.

Zeynep, hayal kurduğu gibi bir hayatın içinde kendisini bulup mutlu olabilecek mi?

Alina Boz, en son Maraşlı dizisiyle ekrana gelmiş ve oyunculuğunu konuşturmuştu. Dijital platformlarda da diziler çekip büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş bir sanatçı olarak büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Tarık Emir Tekin ise, ilk oyunculuk deneyimini Sadakatsiz dizisiyle yaptı ve Şevval Sam’ın oğlu olmanın hakkını verdi. Yıldızı parlayan Tarık Emir Tekin, bu dizide Alina Boz’la baş rolü paylaşarak kariyerinde büyük bir atlama yapacak.

Bir Peri Masalı dizisinin henüz yayınlanma tarihi ve günü kanal tarafından açıklanmadı. İzleyiciler dizinin yayın gününü büyük bir merakla bekliyor. Sezonda büyük bir izleyici kitlesi yakalaması beklenen dizi 21 eylül çarşamba günü Fox tv ekranlarında olacak.

Nazan Kesal Kimdir?

Mustafa Mert Koç Kimdir?

Bir Peri Masalı Dizisinin ilk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler