Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 17. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 17. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan Aşklarına Sarılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezon 17. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mine, doğum yapar. Somer, onun doğum yaptığını öğrenip yanına gider ve çocuğunu kucağına alıyor. Nesrin, geçirdiği rahatsızlıktan sonra şuurunu kaybeder. Özer’in, gayrimeşru oğlu çıkıp gelir ve ondan soy adını ister. Nihat, ise doğan çocuğun kimliğini kendi üzerine çıkarıp Somer’e gösterir. İkili bu yüzden birbirine girer. Somer, Türkan’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Üç Kz Kardeş 17. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer ile Türkan, aşklarına sarılıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer İle Türkan Aşklarına Sarılıyor!

Üç Kız Kardeş 17. bölüm 1. ön izlemesinde; Türkan, Somer’in yüreğine dokunan sözler ediyor. Somer de, bu güzel cümlelere karşılıksız kalmıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 17. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Mine’yi yaralı bir şekilde hastaneye kaldırır. Mine, bebeğini düşürme tehlikesi geçirir. Bu arada Somer Sadık’tan, Fatih’e yardım edip onların evini almaya çalışanın annesi olduğunu öğrenir. Annesinden hesap sormak için onu arayan Somer, Mine’nin hastanede olduğunu öğrenir.

Hemen hastaneye giden Somer Mine’ye, onu o hale annesinin getirip getirmediğini sorar, Mine, Rüçhan’ın kendisini merdivenlerden ittiğini söyler. Polisler Rüçhan’ın ifadesini almak için onu karakola götürür. Mine Somer’e, bebeğinin ondan olduğunu Nihat’ın çocuğunun olmadığını söyler. Eğer inanmazsa bunu belgelerle ispat edeceğini söyler.

Somer ikna oluyor ve ona bebeğine sahip çıkacağını ama asla onunla tekrar olamayacağını kendisinin Türkan’la çok mutlu olduğunu söyler. Mine, Rüçhan’ı şikayet etme konusunda kararı Somer’e bırakır. Somer de ne isterse onu yapmasını söyler. Rüçhan, Somer’le buluşur. Ancak ona Mine’nin Türkan’a oynadığı oyundan bahsetmez.

Hastaneye gidip Mine’ye, eğer kendisinden şikayetçi olursa Somer’e, onun Türkan’a oynadığı oyunu anlatacağını söyler. Mine de şikayetçi olmaz. Somer, Fatih hakkında bir araştırma yaptırır. Onu nezarete attırıp yanına gider. Onun bir çok suçtan Almanya’da arandığını bildiğini eğer hissesini kendisine vermezse onu ihbar edeceğini söyler.

Bu arada Nesrin, Nezahat’ın evin satılması için imza verdiğini öğrenir. Nezahet ise, Fatih’in Derya’ya her şeyi anlatmakla kendisini tehdit ettiğini anlatamaz. Nesrin, Nezahat’i bir daha görmek istemediğini söyler. Somer, Türkan’ı pikniğe çıkarıp ona evlenme teklif eder. Evde de ufak bir düğün organize eder.

Düğünde, Türkan’a aldığı evin hissesinin tapusunu ona hediye eder. Sadık, çok mutlu olur. Rüçhan, Türkan’ı arayıp ona hakaretler eder. Bunu öğrenen Nesrin, Rüçhan’an hesap sormaya gider. Rüçhan Nesrin’e, Türkan’a tüm yaptıklarını anlatır. Nesrin, perişan halde eve gelir.

Üzerine Mine gelip karnındaki bebeğin Somer’den olduğunu söyler. Nesrin gidip yatağına uzanır. Bu arada Fatih Derya’yı parka çağırıp onun kızı olduğunu söyler. Dönüş, annesini yatakta uzanmış bir vaziyette bulur. Uyandıramayınca korkup babasına seslenir.

Üç Kız Kardeş 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Baba Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler