Ana SayfaKimdirTarık Emir Tekin Kimdir?

İlgili Postlar

Tarık Emir Tekin Kimdir?

Genç yetenek Tarık Emir Tekin Kimdir? Tarık Emir Tekin Kaç Yaşındadır? Tarık Emir Tekin Ne Zaman Doğdu? Tarık Emir Tekin Nerede Doğdu? Tarık Emir Tekin Aslen Nereli? Tarık Emir Tekin Hangi Burçtur? Tarık Emir Tekin hakkında merak edilen her şey Kimdir Haberimizde. İşte Tarık Emir Tekin…

Tarık Emir Tekin Kaç Yaşındadır? Tarık Emir Tekin Ne Zaman Doğdu? Tarık Emir Tekin Nerede Doğdu?

Tarık Emir Tekin, 14 Mayıs 1997’de İstanbul’da doğmuştur. Tarık Emir Tekin şu an 23 yaşındadır.

Tarık Emir Tekin Aslen Nereli? Tarık Emir Tekin Hangi Burçtur?

Aslen Kocaeli’li olan Tarık Emir Tekin, Boğa burcudur.

Tarık Emir Tekin Kimdir?

Usta oyuncu Şevval Sam ile futbol tarihinin unutulmaz ismi Metin Tekin’in oğlu olan Tarık Emir Tekin, ABD’de çok sayıda ünlü isimden oyunculuk dersleri aldı ve 3 yıllık ABD Oxford’da drama eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönüş yaptı. Teyze’si Şehnaz Sam olan Tarık Emir Tekin, Taro Emir Tekin adıyla da tanınmaktadır.

İngiltere’de oyunculuk eğitimine devam eden Tarık Emir Tekin, Şevval Sam ile birlikte rol alımak isteyip istemediği sorulduğunda annesinin bunu pek istemediğini ama kendisinin çok istediğini ifade etmiştir. Bunun üzerine mikrofon uzatılan oyuncu anne Şevval Sam “aynı projede olsak de oğlum sevgilimi oynayacak hali yok oğlumu falan oynar herhalde” demiştir.

İngiltere’de yayınlanan “Mata hari” adlı müzikalde rol alan Tarık Emir Tekin, sinema sektöründe yer almayı istediğini de ifade etmiştir.

Blu TV’deki Çıplak adlı dizide ilk kez objektiflerin karşısında olan Tarık Emir Tekin, şu sıralar Sadakatsiz adlı dizide oyuncu kadrosuna dahil olmuştur..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler