Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Paylaşımlarına Takipçileri Tepkili! Boşanacaksan Boşan Artık Beren!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Paylaşımlarına Takipçileri Tepkili! Boşanacaksan Boşan Artık Beren!

Beren Saat, şu aralar Netflix’in Atiye dizisinin çekimlerinin ilk sezonunun tamamlanmasının ardından arkadaşları ile tatile gitti. Kenan Doğulu ile ayrı ayrı tatil yapmalarından aralarının pek iyi olmadığı belli ama Kenan Doğulu’un boşanma iddialarını yalanlaması Beren Saat’in ise konuşmaması dikkat çekiyor. Beren Saat’in sürekli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar kafa karıştırıyor ve artık tepki gösteren mesajlar yazmaya başladılar. Beren Saat’in paylaşımlarına takipçileri tepkili. ‘Boşanacaksan boşan artık Beren’ gibi bir çok mesaj yazıyorlar.

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Boşanacaksan Boşan Artık Beren!

Beren Saat, şu sıralar Atiye dizisinin ilk sezonunu tamamlayıp arkadaşlarıyla tatile giden ünlü oyuncu yine, sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşımda bulundu. Kenan Doğulu cephesinden bir yanıt gelmiyor ama Beren Saat sosyal medyadan kafasının karışık olduğunu anlatan paylaşımda bulunuyor. Saat’in yaptığı bu paylaşımlar takipçileri tarafından artık bıkkınlık getirdi.

BEREN BİR VURUYOR BİR KAÇIYOR!

Kenan Doğulu’nun doğum gününde bir paylaşım yapan Beren Saat, paylaşımında eşine sevgi dolu sözler yazmış, yazının aralarına da yine kafa karıştıran cümleler yerleştirmişti. Bundan sonra, Beren Saat’in gerçekten boşanma haberi çıksa kimse inanmayacak gibi görünüyor. Ya da takipçiler Beren Saat’in her paylaşımını Doğulu ile aralarındaki duruma bir gönderme gibi algılıyor.

BEREN SAAT BU ANLAŞILMANIN ÖNÜNE GEÇECEK Mİ?

Beren Saat, bu anlaşılmaların önüne geçemeyecek gibi duruyor. Ünlü oyuncu, son olarak instagram sayfasından Oscar Wilde’ın “Asla sana sıradanmışsın gibi davranan birini sevme” sözünü paylaştı. İşte bu paylaşımla yine sosyal medyayı birbirine katmayı başardı. Beren Saat’in takipçileri, bu paylaşımı, eşi Kenan Doğulu’ya gönderme gibi algılayınca, takipçilerinden çok ilginç yorumlar yağmaya başladı. Takipçilerden kimisi Saat’in, Kenan Doğulu ile ilişkisine dair tavsiyelerde bulunurken, kimi takipçileri ise sürekli İngilizce yazılar paylaşmasını eleştirdi.

BOŞANIYORSAN BOŞAN ARTIK ŞİŞTİK ÜLKECE!

Beren Saat’in takipçilerinden; Ayrıl da kurtul diyenler, bu ne bulanım biraz pozitif bakın diyenler, Saat’e ergen gibi davrandığını yazanlar, onun sayesinde ingilizceyi çözdük diyenler, boşanıyarsan boşan artık ülkece şiştik diyenler oldu.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Şaşırtan Tatil Kararı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler