Ana SayfaKültür ve SanatÜnlü Aktör Uğur Yücel Stand Up'la Sahnelere Dönüyor

İlgili Postlar

Ünlü Aktör Uğur Yücel Stand Up’la Sahnelere Dönüyor

Ünlü oyuncu Uğur Yücel 20 yıl aradan sonra sahnelendiği dönemlerde büyük ilgi gören stand up gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bazı düzenlemelerle günümüze uyarlanan Uğur Yücel’in ‘Azınlıkta Kaldık’ gösterisi Ayvalık Amfi Tiyatro’da 15 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.

Türk sinemasının iz bırakan isimlerinden olan oyuncu, yönetmen ve yazar olan Uğur Yücel, 1993 yılında kaleme aldığı ve yönettiği tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Uğur Yücel Kimdir?

Sahnelendiği dönemlerde izleyenlerin beğenisini toplamayı başaran ve yıllar sonra bile hatırlanan ‘Azınlıkta Kaldık’ ta ‘Havlucu Mehmet’, Köşk Emin’ gibi unutulmaz karakterleri yeniden seyirciyle buluşturacak olan Uğur Yücel Kuzguncuk hikayelerine yer veriyor.

Önümüzdeki yıllarda sahnelerde sıklıkla görmeye başlayacağımız ünlü aktör televizyon çalışmalarına ara verecek. ‘Neyzen Teyfik’ oyunuyla Ekim ayında ve yeni yılda da ‘Zorba’ oyunuyla karşımızda olacak.

Biletix üzerinden Cuma günü biletlerin satışa sunulacağı ‘Azınlıkta Kaldık’ gösterisi sırasıyla Ayvalık, Kuaşadası, Datça ve Bodrum’da seyirciyle buluşacak.

15 Ağustos 2019 Perşembe Ayvalık Amfi Tiyatro

21 Ağustos 2019 Çarşamba Kuşadası AVM Amfi Tiyatro

24 Ağustos 2019 Cumartesi Datça Amfi Tiyatro

25 Ağustos 2019 Pazar Bodrum Kale

Ünlü oyuncunun Uğur Yücel’in stand up gösterisi Kerki-Solfej’in Açıkhava programı kapsamında gerçekleştirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler