Ana SayfaÜnlülerBerdan Mardini: Bırakın Bu Yobazlıkları!

İlgili Postlar

Berdan Mardini: Bırakın Bu Yobazlıkları!

Ünlü türkücü Berdan Mardini, sosyal medyada hesabında çocuklarıyla birlikte fotoğraf paylaştı. Berdan Mardini’nin paylaştığı fotoğrafa kötü yorumlar gelince ünlü türkücü sert yanıt verdi.

Berdan Mardini’den Alişan’a Jest!

Berdan Mardinli: Bırakın Bu Yobazlıkları!

Berdan Mardini’den kötü haber! Ameliyata alındı!

Ünlü türkücü Berdan Mardini uzun süredir sahnelerden uzak kalsa da sosyal medya hesabını sık kullanıyor. Çocuklarıyla noel hazırlığı yaparken fotoğraf paylaşan Berdan Mardinli, kötü yorumlara maruz kaldı. Berdan Mardini’nin bu yorumlara sert yanıt verdi.

Berdan Mardini Kimdir?

Paylaşımının altına “Noel onların, Hristiyanların bayramını mı kutluyorsun” şeklinde yorumlar geldi. Ünlü türkücü, “Benim gözümde Hristiyanı, Suryanisi, Ezidisi hepsi insan kardeşim. Öncelikle bunu bilin, ayrıca yurtdışından ahkam kesenler dolar da kullanmayın o zaman. O da Hristiyan parası. Bırakın bu yobazlıkları” diyerek kendisini eleştirenlere sert çıkıştı.

Berdan Mardini: Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım

Sonrasında yapmış olduğu yoruma gelen tepkilere de yanıt veren Mardini, şu satırları yazdı: “Ülkemizde istediği dini özgürce yaşayan insanlar var. Onlara da ayıp, saygısızlık değil mi? Onlar kutlayınca taşa mı tutacaksınız yobazlar? Bir kere İslam dini hoşgörü dinidir.”

Berdan Mardini: Bırakın Bu Yobazlıkları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler