Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFaruk K'Ya 20 Yıl Sonra Azar'la Gelen Şans...

İlgili Postlar

Faruk K’Ya 20 Yıl Sonra Azar’la Gelen Şans…

Ünlü sanatçı Faruk K’nın İsrail, Bulgaristan, Yunanistan, Azerbaycan, Sırbistan, Gürcistan, Türkmenistan, Makedonya, Hırvatistan gibi 9 ülkede, 17 sanatçı tarafından seslendirilen 2000’li yılların unutulmayan büyük hiti “Azar Azar” şarkısı uluslararası global bir mobil uygulama şirketi tarafından tekrar keşfedildi. İşte Detaylar..

Faruk K’Ya 20 Yıl Sonra Azar’la Gelen Şans…

Azar görüntülü konuşma uygulamasının reklam filminde oynayan Faruk K ‘nın yeniden yorumladığı, “Azar 2020” yeni versiyonu reklam filminin tanıtım şarkısı olarak kullanıldı. Herkesi saran eğlence Azar Azar 2020 şarkısı tüm dijital platformlarda yerini alarak ile piyasaya çıktı. Sözleri Faruk K ve Soner Çınar’a ait olan Azar 2020 şarkısı FFW Creative Audio düzenlemesiyle yeni sound’u ile iddiasını ortaya koydu.

“Bu Şarkı Benim Uğurum Oldu”

Faruk K; “Bu şarkı benim uğurum oldu.20 yıl sonrada uluslararası dev bir mobil uygulama şirketi tarafından keşfedilmesi benim için büyük bir mutluluk. Tüm dünyada büyük felaketleri geride bıraktığımız 2020 yılında umarım şarkımız herkese kendini tekrar iyi hissettirir ve dans ettirir. Azar ile 20 yıl sonra gelen bu şans için bu şarkıyı zamansızlaştıran hayranlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Tam 230 ülkede 500 milyon indirilmeye sahip görüntülü sohbet uygulaması olan Azar, lansmanı yapıldığı günden bugüne Türkiye’de en çok indirilen ve en çok satın alma yapılan uygulamalar arasında geliyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler