Ana SayfaÜnlülerFaruk K'dan, Honki Ponki Şarkısıyla İlgili İnanılmaz İtirafı Geldi!

İlgili Postlar

Faruk K’dan, Honki Ponki Şarkısıyla İlgili İnanılmaz İtirafı Geldi!

Bir zamanlar müzik piyasasında olay olan şarkıcı Faruk K. konuk olduğu magazin programda, Honki Ponki şarkısıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Faruk K.’nın o yılların sevilerek dinlenen şarkısı hakkındaki itirafı Haberimizde..

Faruk K.’nın Son Halini Gören Tanıyamıyor!

Faruk K’nın, ‘Honki Ponki’ Şarkısıyla İlgili İnanılmaz İtirafı..

Bir zamanlar şarkıları ağızdan ağıza dolaşan Faruk K. çok uzun zamandır, müzik gündeminden uzak kalmıştı. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen programı olan ‘2.Sayfa’ ya konuk olan ünlü şarkıcı Faruk K’dan çok önemli bir itiraf geldi.  Ünlü şarkıcı, ”Honki Ponki şarkısı sayesinde apartman aldım”  diyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.

“Oturduğum Evi Ondan Kazandığım Parayla Aldım.”

Bir zamanların en ünlü şarkıları arasında yer alan ‘Honki Ponki’ şarkısı sayesinde apartman satın aldığını açıklayan şarkıcı, ”2001’de Azar Azar’la tanındım ama o şarkı bana para kazandırmadı. 2002’de Honki Ponki şarkısı bana festivallerin kapısını açtı, oturduğum evi ondan kazandığım parayla aldım.

“Honki Ponki Şarkısı Çocuklara Opera İçi Yazıldı”

“Honki Ponki şarkısı bana apartman aldırdı. Bu şarkı vakti zamanında çocuklara yönelik bir opera için yazıldı” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler