Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFaruk K.'nın Son Halini Gören Tanıyamıyor!

İlgili Postlar

Faruk K.’nın Son Halini Gören Tanıyamıyor!

Faruk K. bir döneme pop müzik şarkılarıyla damgasını vurmuştu. Uzun zamandır, müzik piyasasında ve ortalıklarda pek görünmeyen şarkıcı Faruk Kurukaya (Faruk K.), sonunda ortaya çıktı. “Honki Ponki”, “Azar Azar” şarkılarıyla iyi bir çıkış yakalayan şarkıcının son hali, görenleri bir hayli şoke etti.

Ülkemizde bir dönem, müzik konusunda adından sıkça söz ettiren isimler, bugünlerde yine müzik yapsa da ortalıklarda ve ekranlarda pek görünmüyorlar. Popüler hayattan, ellerini eteklerini çeken bu isimler daha sessiz sakin çalışmayı tercih ediyorlar. Bu isimlerden biri olan Faruk Kurukaya ise şimdilerde, sosyal medyada aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Son haliyle de epeyce şaşkınlık uyandıran ünlü popçuyu görenler tanıyamıyor.

Faruk K. sahne adıyla bilinen Faruk Kurukaya, 1973’te İstanbul Şişli’de dünyaya geldi. Aslen Sinop-Boyabatlıdır. İstanbul Yapı Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra bir süre, amatör tiyatro gruplarında yer almış ve oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, bu dönemde özel dans dersleri de alan şarkıcı, “Muhabbet92” müzikalinde; usta isimler Emel Sayın ve Şener Şen ile birlikte sahne aldı.

[affiliate_news id=”13294″]

[affiliate_news id=”32468″]

Faruk K, aldığı özel dans derslerden sonra 9 yıllık bir dans serüvenine başladı. Bu serüvenin başlangıcını Yonca Evcimik ile gerçekleştirdi. Diğer taraftan beste ve söz yazarlığı çalışmalarını sürdürdü. Bu sırada da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun oldu.

[affiliate_news id=”20295″]

1996 yılında, ilk müzik albümünü “Birkaç İyi Adam” grubu ile çıkarmıştır. Hemen ardından ise “Çıtır Kızlar” ile aynı kaseti paylaştıkları 2. albümü, müzik piyasasına sürülmüştür.

Faruk K albümleri; Honki Ponki, Aşk Tek Yön, Azar Azar, Kalbimin Sesi, Fark ve Enerji’dir.  Son albüm çalışmasını 2016 yılında “Aşka Geldik” isimli single ile yapmıştır. Ünlü şarkıcı ayrıca; 2017 yılında vizyona giren sinema filmi “Aşka Geldik”te oyuncu olarak da yer almıştır.

İşte, Faruk K.’nın Son Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler